Oje The ONE by Oriflame NOTD: Orchid & Cappucino

      Astăzi a venit momentul să vă scriu câteva impresii despre ojele din colecția The ONE by Oriflame pe care le-am primit în urma campaniei pentru bloggeri inițiată de BlogalInitiative. Până acum nu îmi amintesc să fi încercat ojele Oriflame, din câte îmi aduc aminte acum 4 ani am folosit produse de îngrijire. V-am detaliat acest lucru ca să înțelegeți cât de uimită am fost de aceste produse. Nu m-am așteptat nici o clipă ca aceste oje să fie pigmentate și să aibă o uscare rapidă…

      În primul rând m-au cucerit de la prima aplicare, au o consistență foarte ok, pentru o aplicare uniformă dar și rezistență îndelungată, sunt necesare două staturi. Mă așteptam să fie mai apoase precum cele de la altă firmă concurentă. După aplicarea simplă datorită aplicatorului de mărime medie, deja îmi imaginam că trebuie să aștept o veșnicie până se vor usca, dar nu a fost așa. Am așteptat aproape cuminte cca. 5 minute pentru a se usca complet. De ce am scris că aproape cuminte?! De obicei atunci când îmi fac unghiile îmi aduc aminte de ceva anume și le ating, sau îmi sună telefonul iar părul mi se lipește de ojă… ba chiar mai rău îmi fac manichiura înainte să plec la plimbare/shopping și până să ies din casă sunt deja distruse.

       Rezistența lor o pot aprecia între 2-3 zile, timp în care am desfășurat diverse activități casnice (precum contactul cu apa, splălatul vaselor etc.). Bineînțeles pentru o lungă durată pe unghii și strălucire pot fi aplicate diverse top coat-uri.

       Mie chiar mi-au plăcut aceste oje, culorile sunt intense și diversificate. Poate în viitorul apropiat îmi voi achiziționa și alte nuanțe.

Alte detalii :

 • Conțin 8ml
 • Ambalaj rezistent din sticlă groasă
 • Fabricate în Franța
 • Preț catalog în funcție de campanie *11,99lei
Ce impresie v-au lăsat aceste produse? Aveți un produs Oriflame preferat?
Follow:
Share:

4 Comments

 1. Yarinayarina Yarina
  May 14, 2014 / 06:31

  Frumoasa combinatia!
  Vreau si eu oja Cappucino!!!<3

 2. Mihaela Bolea
  May 14, 2014 / 12:42

  Ai o formă foarte frumoasă la unghiuţe, Adina! ♥
  Ambele nuanţe îmi plac, abia aştept să apară în C8! ♥

 3. Andrea Chitic
  May 29, 2014 / 16:43

  Imi plac tare mult nuantele de oje, sunt exact pe gustul meu. Le vreau si eu. O sa-mi caut o prietena care e distribuitor Oriflame sa-i cer si eu un catalog. De mult timp nu am mai comandat de la ei…

 4. May 31, 2014 / 22:22

  Mă bucur că ți-au plăcut! Sunt foarte frumoase, eu lacul de unghii roz îl voi purta vara aceasta, iar cel maro este perfect pentru pedichiură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *