Colecția Remington Sapphire – Placă, ondulator și uscător de păr

   Am văzut această colecție acum foarte mult timp și aproape de fiecare dată când folosesc placa mea de păr Silk, mă gândesc la Sapphire… M-am gândit să vă anunț și pe voi, în speranța că sunteți în căutarea unor plăci/ondulatoare noi. Momentan această colecție nu este disponibilă în România dar dacă sunteți din alte țări sau aveți rude/prieteni puteți intra în posesia lor. Eu le-am urmărit pe Media Makt.

Întotdeauna am fost în căutarea celor mai performante plăci de păr și evident la toate le-am făcut update. Această placă de păr chiar mi-a atras atenția, pe lângă culoarea specială (albastru sidefat) sunt curioasă dacă plăcile ceramice sunt diferite față de cea pe care o folosesc eu. Specificațiile sunt aproximativ la fel dar tare aș vrea să o testez pentru a reveni cu mai multe amănunte.

Ce-i drept și ondulatorul mă tentează… de foarte mult timp mi-a plăcut unul dar nici o dată nu mi-am făcut curaj să îmi achiziționez unul, deoarece îmi era teamă că nu îl voi folosi. Iar uscătorul de păr este clar un must-have…

Prețul plăcii de întins părul Sapphire este 60 Euro iar ondulatorul 30E. Specificațiile tehnice ale acestor produse se pot găsi pe site-ul Remington dar și în diverse magazine online.

Ce părere aveți despre această colecție? V-ați dori să testați placa/ondulatorul?
Vă pup!
Follow:
Share:

3 Comments

 1. Mihaela Bolea
  May 12, 2014 / 15:51

  Ondulatorul! ♥♥♥

 2. May 12, 2014 / 21:17

  Eu am ramas cam dezamagita de ultima placa Remington, ma gandesc sa mai incerc si altceva 🙁

  te pup

  http://miu-miu.ro/

 3. Ramona
  March 21, 2016 / 10:26

  Buna,vreau sa imi achizitionez o placa,spune-mi te rog o parere sincera intre R silk si R shine?ca si rezultate finale m-ar interesa luciul parului si sanatatea lui!astept raspunsul tau si dupa imi comand ori una ori alta!multumesc!te pup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *