I Could Be The ONE…

    Urmărind campania The ONE care se adresează tuturor bloggerilor, mi-am făcut curaj să particip și eu. Ceea ce m-a atras la acestă campanie a fost oportunitatea de a testa și de a scrie despre noile produse The ONE despre care am fost de-a dreptul încântată încă de la primul comunicat de presă. În acest timp, în care am fost nerăbdătoare să se lanseze aceste produse, am urmărit o bloggeriță din țara noastră care a venit cu informații fresh de la Fashion Weekend-ul din Stockholm. Noile produse au fost create de către Oriflame în funcție de ultimele tendințe ale modei dar și în funcție de nevoile nostre, gamele fiind împărțite astfel : “Frumusețe de zi cu zi”, “Mega impact” și “Ultra rezistență”.

   Mi-aș dori să mă limitez și să scriu exact de ce îmi doresc să testez produsul X sau Y, dar nu pot face asta pentru că sunt tentată să le aleg pe toate. Știți acel moment când noi fetele suntem în fața unui stand cu produse cosmetice și nu știm pe care să îl încercăm primul?! Acum mă simt exact ca și cum aș fi în acea situație și nu mă pot decide ce produse îmi doresc… mai rău ar fi dacă ar trebui să aleg numai unul. By the way… sunt balanță și îmi este foarte greu să mă decid asupra unui lucru, iar atunci când m-am decis, este cu siguranță cea mai bună alegere.


   După ce am urmărit tutorialele Directorului Artistic al brandului Oriflame, mi-a rămas întipărit în minte modul în care a aplicat fondul de ten și pudra pentru a-l fixa. Acum în sinea mea mă întreb oare are o textură cremoasă?  sau poate catifelată? acoperirea este mică spre medie?… Of! Atâtea întrebări dar eu sunt sigură că va fi pe măsura așteptărilor mele…și mai ales abia aștept să pot încerca unul. Mi-am pus întrebarea despre acoperirea lui, deoarece este importantă pentru mine, dar și pentru alte mii persoane care au nevoie de acea senzație de ten fără imperfecțiuni, care radiază. Dar totul se rezumă mai exact la sentimentul acela de încredere pe care ți-l oferă.

  De asemenea, nu am putut rezista tentației de a căuta nuanțele rujurilor și pot spune că deja m-am îndrăgostit de un ruj roz, altul roșu precum focul și unul fiind cel mai perfect nude văzut până acum. Anul acesta am descoperit cât de mult îmi plac fardurile cremă, deși am doar 3 în colecția mea, cu siguranță o voi completa cu altele Oriflame. Despre restul de produse precum : corectorul, lacurile de unghii, mascara… este evident că suflețelul meu și le dorește pe toate iar pentru a-mi îndeplini acest moft trebuie să răsfoiesc un catalog cât de curând.

Prezentarea produselor o poți vedea aici :

   În concluzie, eu sunt entuziasmată de noutățile Oriflame și le aștept nerăbdătoare pentru a le testa dar mai ales pentru a-mi potoli curiozitatea de a simți atât textura cât și parfumul lor unic.

Nu uitați campania pentru bloggeri se desfășoară până mâine. Eu am ales să fiu The ONE… dacă și tu ai încredere că poți fi, aici găsești informațiile necesare.

Vă pup!

Follow:
Share:

3 Comments

  1. Mihaela Bolea
    April 28, 2014 / 17:26

    Mult succes! ♥

  2. Maria Dumitrescu
    May 1, 2014 / 00:52

    Si eu m-am inscris, abia astept sa le primesc 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *