Beauty Alert : Revista Unica are cadou un gel de duș Yves Rocher

    Zilele trecute mă plimbam prin Auchan și am zărit pe raftul cu ediția lunii aprilie a revistei Unica care conține un gel de duș Yves Rocher la prețul de 9,90 lei. Din păcate toate erau cu lavandă iar în InMedio aveau doar cu ylang ylang. Presupun că în alte locații sunt mai multe variante, eu am optat pentru lavandă deoarece pentru mine, parfumul lui este relaxant. Deja am testat gelul de duș, nu este o noutate deoarece cunosc și am folosit gelurile de duș din 2009…dar nu și această variantă.

   Revista conține un catalog Daichman și unul Kendra – B&B Collection. De asemenea conține și mostre, un primer Sephora și crema energizantă Nivea cu goji. Pentru mine sunt ok mostrele, chiar vroiam să testez primerul Sephora iar până acum nu am folosit o cremă Nivea…deci îmi sunt folositoare.

Am găsit și o mică prezentare a produselor Bioderma în varianta travel size. Eu deja am intrat în posesia lor și curând le voi prezenta într-o postare.

Tot în revistă veți găsi noile trenduri, eu am aflat că revine moda tangerine pe buze *chiar am un ruj foarte plăcut pe care îl port cu drag* și multe altele…rămâne să le descoperiți voi.

Voi ați cumpărat revista? Ce gel de duș v-ați ales?
Vă pup!
Follow:
Share:

2 Comments

 1. dorofte alexandra
  March 28, 2014 / 11:18

  o sa cumpar si eu revista , mai mult pentru a putea testa gelul

 2. Mihaela Bolea
  March 28, 2014 / 14:06

  Mi-o iau şi eu dacă o mai găsesc pe la chioşcuri. Să te bucuri cu drag de gel! ♥
  Weekend frumos, Adina! :-*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *