Machiajul perfect de Valentine`s Day – Trusă Wonderbox Karaja

   O plimbare în parc, o cină romantică sau poate o excursie cu siguranță te poți aștepta la o surpriză de Valentines Day din partea iubitului/soțului… iar dacă și tu vrei să îi faci o surpriză arătând perfect, poți încerca un machiaj simplu de realizat care poate fi transformat cu ușurință în unul de seară.

Am ales o trusă compactă,  prevăzută cu oglindă și aplicator, numită Wonderbox de la Karaja. Studiind nuanțele fardurilor,m-am gândit că nu toată lumea ar purta un machiaj cu roz cu mov și m-am decis asupra nuanțelor : maro,auriu și negru. Fardurile au o textură puțin cremoasă, pigmentația lor este relativ ok iar împreună cu o bază de machiaj sau cu un primer, acestea pot rezista întreaga zi pe pleoape. Toate nuanțele au un finish perlat, conținând mici particule de sclipici. Aș mai putea adăuga că sunt foarte puțin prăfoase și se pot estompa cu ușurință.  Aceste truse au un preț foarte accesibil și sunt fabricate în Italia.

Concluzie : este o trusă foarte bună, fardurile sunt pigmentate iar în funcție de primerul folosit, rămân intacte până la demachiere. Având dimensiuni reduse, o poți purta cu ușurință într-un plic/poșetă și retușând machiajul oricând.

Revenind la machiaj, mai jos puteți vedea ideea mea pentru machiajul de zi :

Adăugând un pic de negru blenduit în v-ul exterior al ochilor, gene false și eyeliner mai pronunțat, machiajul se transformă astfel :

Este o idee practică din punctul meu de vedere, mai ales dacă nu aveți timp să vă schimbați machiajul. Acum rămâne la alegerea voastră dacă vă place sau nu ideea mea și aștept cu drag comentariile voastre.

Produsele Karaja se pot achiziționa online de pe site-ul www.FarduriColorate.ro la prețul de 44,99lei. Această trusă este disponibilă în 5 variante.

Ați încerca produsele Karaja? Ce impresie v-a făcut această trusă?

Vă pup!
*acest produs a fost trimis spre testare
Follow:
Share:

4 Comments

 1. February 12, 2014 / 10:22

  foarte frumos machiajul. Cam pentru astfel de culori optez si eu de obicei
  te pup!

 2. Mihaela Bolea
  February 12, 2014 / 13:54

  Ce nuanţe frumoase are trusa! ♥
  Cât despre machiaj, foarte festiv, îmi place! ♥

 3. February 12, 2014 / 14:49

  Mă bucur foarte mult că îți place trusa și machiajul propus de mine. Te pup! :*

 4. Cristina Grindean
  February 12, 2014 / 15:42

  Arata foarte bine, atat paleta, cat si machiajul realizat de tine! Imi place ca sunt chiar diversificate nuantele si se pot realiza diverse machiaje.
  Nu am avut placerea de a incerca produsul, dar mi-ar placea. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *