Cosmetice Karaja – Concurs&Review Rouge Cream și Mineral Gold&Bronze   Am ales să scriu review-ul acestor două produse : rujul și fardul de obraz mineral Karaja, deoarece la sfârșitul postării veți găsi o mare surpriză pentru două cititoare.

   În anul 2013 mi-am propus să port rujuri cât mai colorate deoarece singurele nuanțe pe care le purtam erau nude/maro. Deși la început nu mă simțeam confortabil cu această culoare, am început să mă obișnuiesc cu ea și mereu sunt în căutarea altor nuanțe mai deschise/închise cu tente de roz,mov etc. Curând am adăugat un nou ruj în colecția mea și anume Karaja Rouge Cream nuanța 85. Până să intru în posesia acestui ruj nu am mai auzit și nici nu am mai citit review-uri despre produsele Karaja, a fost o noutate și eram convinsă că acest brand din Italia va fi pe măsura așteptărilor mele.
P.S de când port ruj roșu mă simt mai încrezătoare. Încercați-l și voi 🙂

Review ruj Rouge Cream : 
Ambalaj : gri, practic, înscripționat cu numele brandului.Capacul se poate scoate cu ușurință.
Nuanță : roșu fără pigment portocaliu sau roz. Nu conține particule de sidef și oferă un luciu fără a necesita aplicarea unui gloss.
Textură : puțin cremoasă, *sheer* pentru a reda o nuanță intensă, trebuie aplicat în două straturi.
Rezistență : ca durată medie dar rămâne pe buze dacă nu îl ating sau mânănc. Nu este rezistent la transer. Dacă ar fi fost o nuanță mată, cu siguranță ar fi fost mai rezistentă.
Miros : dulce, subtil aproape insesizabil.
Ceea ce îmi place : nu îmi usucă buzele.

                       

                        Aplicat pe buze:

Conține o cantitate mare de ruj suficientă pentru al folosi de foarte multe ori. Expiră la 18 luni de la deschidere și se poate achiziționa de pe site-ul www.FarduriColorate.ro la prețul de 37,99lei.

Review fard de obraz Mineral Gold&Bronze :Sunt foarte încâtată de acest produs iar după ce l-am testat și analizat destul de atent nu i-am găsit nimic care să nu îmi placă.

Ambalaj: negru, compact, prevăzut cu oglindă mare. Are ambalajul asemănător precum cel de pudră compactă de la Avon.
Nuanță : maro cu particule fine aurii.
Pigmentație : mică spre medie. Îmi place că nu este foarte pigmentat deoarece ar da tenului un aspect încărcat și m-aș fi chinuit să aplic o cantitate mică de produs.
Textură : fină, prăfosă
Rezistență : după 7-8 ore pe tenul meu mixt fără a folosi un fond de ten persistent, își pierde foarte puțin din intensitate.

Acest produs conține 8grame și sper să îl pot termina până va expira (expiră la 12 luni de la deschidere) iar prețul lui este de 53,99lei.

Pentru a participa la concurs trebuie să urmați următorii pași : 

 • Like paginii Farduri Colorate și Lets Be Gorgeous
 • Să urmărești blogul cu GFC (Google Friend Connect) dacă nu știi cum să mă urmărești cu GFC iată un TUTORIAL.
 • Dă share pe facebook/twitter/blogger sau alte platforme pentru a anunța și alte persoane de existența acestui concurs.
 • Lasă un comentariu în care să menționezi datele tale (numele cu care ai dat like/GFC + link-ul de la share și produsul pe care ți-l dorești).
Vor fi două câștigătoare : pentru fardul de obraz și pentru ruj. Concursul durează până pe 20 Februarie. Câștigătoarele va fi anunțată în cadrul acestei postări și pe pagina de facebook a blogului. Premiile vor fi expediate de către sponsorul Farduri Colorate.
Dacă aveți nelămuriri sau doriți și alte detalii, mă puteți contacta oricând pe adresa de email contact@letsbegorgeous.com .
Aștept cu drag înscrierile voastre!

Update : 
Am început să îi dau de capăt noului laptop și de mâine sper să mă apuc de scris. Ce-i drept mi-am “prins urechile” până am setat limba română la tastatură și sistemul de operare este fix pe invers față de un windows :))
Așadar după ce am verificat înscrierile câștigătoarele concursului Karaja sunt :
Fard de obraz : Alina Madalina Padureanu și ruj : Cristina Sandu.
Pentru că am întârziat foarte mult din cauzele menționate în postarile anterioare, dacă fetele nu mă vor contacta mâine, poate le anunțați voi printr-un tag sau mâine le voi scrie eu un mesaj. 
Vă doresc o primăvară minunată și sper să îmi urmăriți blogul în continuare.
Vă pup!
Follow:
Share:

60 Comments

 1. February 13, 2014 / 10:39

  Foarte frumoasa nuanta. Si eu am cumparat de Craciun un ruj indraznet, rosu de la MAC, doar ca nu prea l-am purtat fiindca ma simt mai in largul meu cu nuante nude. Tu cred ca nu ai folosit contur, dar arata superb!

 2. eugenia stefan
  February 13, 2014 / 17:22

  fb gina whim

  gfg stefy

  sharehttps://www.facebook.com/ginawhim/posts/610526129000961?stream_ref=10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *