EOTD și părerea mea despre fardurile cremă L`Oreal Colour Fresco

   Atunci când am postat pe facebook poza cu acel machiaj realizat cu farduri cremă, nu m-am așteptat să vă placă atât de mult. Ținând cont că a trecut “un an” de când nu am mai postat un machiaj, m-am gândit să postez astăzi un EOTD (EyeOfTheDay) și câteva cuvinte despre fardurile cremă L`Oreal Colour Fresco. Nuanțele pe care le dețin sunt Bubbly (alb sidefat) & Iced Coffee (maro sidefat).

   Este prima dată când folosesc astfel de farduri, până acum nu am fost tentată deoarece eram obișnuită cu fadurile compacte și aveam impresia că se vor aduna în pliu sau că nu vor rezista mult timp pe pleoape. Am fost foarte surprinză de textura acestora, aceasta fiind foarte cremoasă,catifelată. Le-am aplicat cu ușurință, folosind degetele și am constatat că nu am nevoie de pensule.
   În V-ul ochilor am aplicat un maro închis, mi-am conturat ochii și voila! Un look simplu de realizat poate fi purtat după preferințe. Fardurile au rezistat până la demachiere, iar după 9 ore și-au mai pierdut din intesitate, în rest au rămas intacte pe pleoape și nu s-au adunat în pliu cum mă așteptam.

Rezultatul :  

Poză realizată cu bliț

Sper că v-a plăcut machiajul pe care l-am realizat, aștept cu drag părerile voastre despre fardurile cremă, dacă le-ați folosit sau ați dori să le încercați.

Vă pup!
Follow:
Share:

13 Comments

 1. January 8, 2014 / 17:06

  wow! ce frumos! imi place mult, mult:X

 2. Carmen D
  January 8, 2014 / 17:22

  foarte frumos! 🙂 imi place mult cum ai aplicat eyeliner-ul! am incercat si eu ceva similar, dar nu prea imi iese 🙁 trebuie sa ma obisnuiesc cu pensula si sa mai perseverez :))

 3. January 8, 2014 / 17:39

  Mă bucur foarte mult că îți place :*
  Eu aplic un scotch alb special, în colțul ochiului și apoi trasez eyeliner-ul. Este simplu și iese perfect 😀

 4. Lorena Gavruta
  January 8, 2014 / 18:18

  E super dragut machiajul, ce pret are rimelul de la Yves Rocher? 🙂

 5. January 8, 2014 / 18:22

  Mulțumesc mult :*
  Acum este o ofertă și are prețul de 45 lei. Eu una îl ador. Îi voi face un review curând.

 6. cami
  January 8, 2014 / 18:46

  misterios…

 7. January 8, 2014 / 19:59

  Foarte frumos machiajul, imi place mult 🙂

 8. cris
  January 8, 2014 / 20:23

  E foarte, foarte frumos machiajul 🙂

 9. January 8, 2014 / 22:19

  Și eu aveam aceași părere. Chiar nu mă tentau deloc și nu mi se păreau cine știe ce. În schimb cele încercate de mine sunt super ok! Am rămas uimită cât de repede mă pot machia, efectul de blending îl fac cu degetele și gata 😀 în 2 timpi și 3 mișcări m-am machiat…îmi rămâne mai mult timp pentru aranjarea părului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *