Păr disciplinat și strălucitor – Review produse LORYS Professional

   Am fost foarte curioasă să încerc produsele de îngrijire a părului Lorys deoarece îmi place să îmi răsfăț părul cu diverse produse, fie de îngrijire fie pentru a-i readuce strălucirea. Comanda a venit în 3 zile de la plasarea acesteia iar produsele au fost atent împachetate. Cele două produse Lorys pe care le-am ales sunt asemănătoare în privința ambalajului dar sunt total diferite. Un produs disciplinează părul care le lasă greu de aranjat iar celălalt oferă luciu părului.

    Cu ajutorul acestor produse am reușit să acopăr 3 probleme împortante ale părului meu : lipsa de strălucire/luciu, fire de păr neascultătoare și lipsa de hidratare. 
    Până acum am mai folosit cremă de păr fără limpezire, ceea ce din start ma făcut să cred că părul meu va fi mai încărcat… și întradevăr am observat că după ce aplicam seara acest produs, a doua zi dimineața când încercam să îmi întind părul cu placa, se întindea puțin mai greu și nu avea același aspect. Deci, am renunțat la placa de păr și nu o mai folosesc atât de des, mai ales când aplic această cremă de păr.

   M-a atras foarte mult ambalajul acestor produse, fiind foarte colorate și nuanțele girly. Produsul pentru disciplinarea părului l-am folosit cel mai des și am renunțat să folosesc placa de întins părul în acele zile deoarece părul era mult mai neted și ușor de aranjat. Crema cu o consistență light-cremosă, am aplicat-o pe toată lungea părului, inclusiv la rădăcini fără a-mi îngrășa părul sau o eventuală apariție a mătreții. Cât despre produsul pentru stălucirea părului mi-a făcut mare plăcere să îl aplic deoarece are un miros foarte plăcut care se menține în păr foarte mult timp. După mai multe aplicări părul meu are un luciu frumos, dacă la prima aplicare nu am fost foarte impresioantă de acest produs, după mai multe aplicări am sesizat că este mult mai lucios.
  Ceea ce mi-a plăcut la aceste produse a fost sistemul de dozare a cremei, foarte practic care se închide cu ușurință fără să existe eventuale scurgeri de produs.

   Cantitatea acestor creme de păr este de 300ml, iar prețul lor este foarte avantajos : 15 lei. Concluzie? Raportul calitate-preț este excelent! Nu am mai folosit astfel de produse, dar sunt foarte încântată căci un produs cu un preț atât de mic poate hidrata,parfuma și disciplina părul.
   Cei de la Cosmetice Rotta au și o ofertă foarte tentantă pentru voi, cele care îmi urmăriți blogul : cumpără un produs din gama de păr LORYS și primești cadou un balsam pentru păr 350 ml chocolate sau extreme defrizz /nutrishine. Pentru a profita de această ofertă accesați acest link : http://cosmeticerotta.ro/Promoție Balsam de păr

Despre transport : în București 5 lei, iar în tară taxele postale. Pentru o comandă de peste 50 lei, transportul este gratuit atat în București, cât și în tară.

Lorys este un brand profesional, low cost, produsele fiind fabricate în Brazilia și importate de către Cosmetice Rotta.

Mai am un produs Lorys, tot sub formă de cremă/mască care acționează în 15 minute iar mai apoi se clătește. După ce o voi testa îndeajuns cât să îmi formez o părere voi reveni cu un review.

Voi ce părere aveți despre cremele de păr? Ați folosit până acum?
Vă pup!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *