NOTD Catrice 050 Moulin Rouge Light

   Am descoperit produsele Catrice, despre care am citit multe review-uri pozitive în afată și sunt absolut încântată de ele, astfel mi-am achiziționat primele mele lacuri de unghii Catrice. Mi-a fost foarte greu să mă hotărâsc pe care să o folosesc prima dată și am apelat la voi, postând pe facebook poza cu cele două sticluțe colorate. Majoritatea dintre voi ați ales nuanța nude-piersicuță și ați vrut să o vedeți într-un NOTD (Nail
s Of The Day). M-am conformat dorinței voastre, am aplicat două straturi de ojă și iată rezultatul :

    Despre ojele Catrice pot spune că sunt calitative, această nuanță aș descrie-o ca fiind una nude rozie-piersicuță, foarte intensă și pigmentată. Am folosit 2 straturi pentru a reda culoarea din sticlă. Îmi place foarte mult această nuanță și mai ales că am mai avut nuanțe asemănătoare dar, din păcate necesitau 3 chiar și 4 straturi pentru o culoare intensă și uniformă. Aplicatorul este unul practic, mărimea pensulei este medie și din 2 mișcări am acoperit întreaga suprafață a unghiilor.
    Rezistența ei pe unghii este una medie, în funcție de activitățile casnice (ex: spălat vase,contact cu apa) aproximativ 2-3 zile. Prima dată se exfoliază în colțurile unghiilor și am observat că nu se comportă precum alte oje (care se desprindeau bucăți mari de ojă, efectul acela ca și cum s-ar dezlipi de pe unghii).

   Sper că v-a plăcut acest NOTD și oja Catrice în nuanța 050 Moulin Rouge Light. Aștept cu drag părerea voastră despre ojele Catrice, dacă le-ați încercat sau ce nuanțe vă doriți. Curând voi posta și cealaltă nuanță roz tot din gama Ulti Mate Nudes.

Vă pup!
Follow:
Share:

6 Comments

 1. Spac Cristina
  December 23, 2013 / 10:15

  Din start, ma gandeam de cate straturi de oja este necesar pentru a iesi atat de uniform,ca de obicei la nuantele deschise e problemetic!Dar Catrice nu se dezminte si cred ca isi merita banii,zic!Mie imi placea atat oja cat si forma unghiutelor tale!

 2. December 23, 2013 / 11:16

  ce frumos arata!!!:X
  N-am cuvinte!
  Imi plac mult unghiile tale:)

 3. December 23, 2013 / 13:28

  Doamne, ce frumoasa e! <3
  Ii scriu Mosului ca o vreau! :))
  Si ce unghii frumoase ai! <3
  pupici

 4. Dumitrascu Florentina
  December 23, 2013 / 17:12

  adorabila nuanta

 5. Mihaela Bolea
  December 25, 2013 / 17:36

  E un nude superb! ♥♥♥

 6. Anca Anx
  December 27, 2013 / 09:21

  Ai forma unghiilor la fel ca a mea 😀
  E super nuanta aceasta de nude; asteptam NOTD si pentru cealalta nuanta :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *