Wild Mega Volume Mascara MAX FACTOR – Review

    Nu am mai scris demult despre un rimel sau o mascara pe blog, iar acum că am avut ocazia să testez noua mascara Max Factor am revenit cu detalii despre acest produs.
  Acest brand îl cunosc de aproximativ 3 ani, iar produsele pe care le-am îndrăgit au fost următoarele mascara :  2000Calories și Xperience.
    Încă de la prima vedere am fost impresionată de ambalajul verde și viu colorat al acesteia dar și modelele care îmi inspiră gene lungi sau un model “wild” precum numele acesteia.

   Aplicatorul acestei mascara este în formă de 8 (sau infinit) , ce-i drept la început am crezut că o să fie o adevărată provocare să folosesc această mascara deorece nu am mai folosit de mult timp un asemenea aplicator. Încă de la prima aplicare mi-am dat seama că mi-am făcut griji degeaba și nu necesită mult efort pentru a aplica mascara sau altă metodă față de aplicatoarele drepte pe care le-am folosit în ultimul timp.
Cantitatea de mascara de pe aplicator este una generoasă, mie mi-a fost de ajuns pentru o singură aplicare precisă și perfectă. Nu necesită două-trei aplicări deoarece această mascara tinde să lase un efect de gene încărcate.

În privința texturii pot spune că este consistentă,cremoasă și foarte pigmentată. Nuanța neagră este foarte intensă,acoperă bine genele și le conferă volum vizibil cu efect natural doar cu un singur strat.

După mai multe zile în care am testat acest produs am ajuns la următoarele concluzii : rămâne intact atât timp cât nu intră în contact cu apa,  genele nu se lipesc între ele și nu cad bucățele de mascara , rezistă cu brio până la demachiere 8 – 10+ ore. Se demachiază foarte ușor cu apă micelară.


Eu sunt foarte mulțumită de efectul wow al acestui produs și îl voi trece pe lista de mascara preferate alături de Xperience și 2000 Calories.

Mai multe detalii : 

 • Conține 11 ml
 • Expiră la 6 luni de la deschidere
 • Fabricat în Irlanda
 • Preț : 30-35 lei
Ați încercat acest produs?Ce părere aveți despre el?

Follow:
Share:

13 Comments

 1. September 7, 2013 / 15:42

  Tu ai gene tare frumoase si fara rimel, dar acesta ti le pune in evidenta foarte frumos! 😀
  Acum ca ma gandesc, cred ca nu am avut niciun rimel Max Factor. Ar trebui sa remediez asta. 😛

 2. September 7, 2013 / 15:47

  Awww! Mulțumesc mult dar genele mele sunt cam micuțe naturale 🙁 Xperience (mie mi-a plăcut foarte mult) pentru volum și alungire iar 2000Calories avea efect de gene încărcate și false 😀 dacă vrei să le încerci :*

 3. September 7, 2013 / 19:06

  Rimelurile de la Max Factor sunt preferatele mele, dar pe asta nu l-am incercat. Cred ca va fi urmatorul, ca tare bine arata!

 4. September 7, 2013 / 19:20

  Sper să îți placă! Eu sunt foarte mulțumită de el..dar parcă tot la Xperience îmi este gândul 😀

 5. Andrea Chitic
  September 7, 2013 / 19:59

  unde este cu 30-35 lei ca eu l-am gasit in DM (culmea!) cu 67 lei…

 6. September 7, 2013 / 20:08

  Presupun că este o greșeală! De exemplu e-cosmetic vinde online produse cu aceleași prețuri(unele chiar puțin mai mari ca în magazine) și are prețul de 36 lei standard iar la promoție este 32 lei.

 7. B-Andreia Daniela
  September 7, 2013 / 23:47

  hi ce fain se vede si cu un strat si cu 2. <3

 8. September 8, 2013 / 10:52

  De regulă folosesc un strat ziua și dacă este necasat seara aplic două straturi 😀

 9. September 9, 2013 / 16:15

  Arata foarte bine <3. Cred ca il voi incerca si eu cat de curand :D.

 10. September 9, 2013 / 18:50

  Aștept cu drag părerea ta despre el. Sper să îți placă la fel de mult cum îmi place și mie :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *