Review Gosh – Trusă Smokey Eyes 04 Blue

   Am revenit cu primul review al produselor Gosh.V-am scris câteva impresii despre ele aici : Preview produse cosmetice GOSH.Această paletuță de machiaj mi-am plăcut de prima vede în ciuda faptului că eu nu prea port albastru.

  Ambalajul este din plastic mat, practic ,îmi place foarte mult sistemul de închidere al acestuia : cu magnet.În primul rând este mult mai ușor de deschis și nu îmi rup unghiile ca la alte truse greu de deschis.

 De la prima atingere a fardurilor am observat calitatea acestora,sunt pigmentate și au o textură catifelată,chiar puțin cremoase.Fardurile nu mi se par foarte prăfoase dar pentru a nu-și pierde din intensitate necesită aplicarea unei baze de machiaj sau primer.

Swatch :

Review-ul nuanțelor :

Nuanța nr 1 : Un alb mat, albăstrui, pe care îl poți folosi pentru iluminarea colțului intern al ochilor dar și pe arcadă.
Nuanța nr 2 : Un albastru mat deschis,mai puțin pigmentat sau cel puțin pe pleoapele mele nu se vede așa de intens precum în ambalaj.
Nuanța nr 3 : Este mov mat,deși în poză nu este bine redată nuanța acestuia.Ador această nuanță.
Nuanța nr 4 : Albastru mat,intens,perfect pentru un machiaj de seară.Ușor de blenduit,perfect pentru a fi aplicat în colțul extern al ochilor,mai exact în pliu.

Alte detalii :

Brand : GOSH
Cantitate : 8 g
Fabricat în : Spania
Nuanța : 04 Blue
Expiră la 12 de la deschidere
Ingredientele le puteți vedea în poza de mai jos :

  Concluzie : mă bucur că am încercat această paletă pentru smokey eyes.Nuanța 3 este preferata mea și cu siguranță veți mai auzi de ea în alte look-uri.Celelalte nuanțe 2 nuanțe îmi plac, exceptând nuanța albă care mi-ar fi plăcut să fie alb mat fără tentă de albastru.Acest produs,în nuanța 04 nu cred că l-aș achiziționa decât pentru fardul mov.În schimb mă tentează paleta Plum.

Voi ați încercat aceste farduri?Cum vi se par?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *