Preview – Produse cosmetice GOSH

    Cu siguranță ați mai văzut produsele GOSH în blogosferă.Am fost și eu acceptată în această campanie de testare a produselor GOSH și au venit cu o zi înainte de Valentines Day.Ce pot spune…au ajuns foarte repede,joi a fost expediat pachetul,marți a ajuns în țară iar miercuri am putut să îl ridic.Sunt încântată de acește produse și sunt ca un cadou de Vday pentru mine.

Deși mă așteptam să găsesc BB Cream (pe care mi-aș fi dorit să îl încerc),tuș cariocă,ruj…am fost surpinsă cu alte produse.Mi-ar fi plăcut dacă m-ar fi întrebat ce nuanțe folosesc sau mai exact ce mi se potrivește.Din cele 5 produse primite 2 nu mi se portivesc…dar știți cum se spune : nemulțumitului i se i-a darul.

 Am primit :

 • Smokey eyes palette – 04 Blue
 •  Mascara Boombastic
 • Mascara Catchy Eyes
 • Long lasting lip marker – 006 natural brown
 • Voume Lip Shine – 01

    Încă de când le-am primit le-am testat și mi-am format câteva mici păreri : fardurile îmi plac,au o textură catfileată.Mascara boombastic îmi alungește genele și le conferă volum.Mascara catchy eyes este perfectă pentru a-mi aranja genele inferioare.Marker-ul Gosh sincer nu îmi place,este exact ca o cariocă,nu aș folosi acest produs decât pentru conturul buzelor iar luciul de buze este într-o nuanță foarte plăcută dar din păcate este mult prea deschisă pentru tenul meu.
O să testez aceste produse câteva zile apoi voi publica review-urile acestora.

Voi ați încercat produse GOSH?Ce produse v-au plăcut?

Follow:
Share:

5 Comments

 1. February 14, 2013 / 09:02

  Mie mi se pare foarte aiurea sa iti trimita niste produse la intamplare, fara sa tina cont de nevoile/preferintele tale ! Mi se parea corect sa te intrebe ce ti-ai dori sa incerci si in functie de stocul lor ca la final sa fie toata lumea multumita. Oricum sa le folosesti cu placere si asteptam review-urile !:*

 2. Carmen O
  February 14, 2013 / 11:50

  interesante , sa le folosesti cu drag , eu nu am incercat Gosh !

 3. rimeea
  February 15, 2013 / 00:42

  Ar trebui totusi sa iti ceara parerea inainte , chiar daca iti trimit ce produse vor ei , macar sa te intrebe ce culori preferi , ca si fard , si rujuri .. Poate nu ti se potrivea nimic din ce ti-au trimis , le incercai doar sa vezi cum sunt si .. le faceai cadou , in loc sa te bucuri tu de ele , doar tu esti cea care le-a primit 🙂

  http://www.mo-gio.blogspot.com

 4. RaduAdina
  February 26, 2013 / 22:08

  Nu le-am incercat dar mi-ar place sa le incerc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *