Review Pantene – Gama Aqua Light

    Cunosc brand-ul Pantene încă de când eram mic copil și acum mulți ani primisem cadou o agrafă aurită cu sigla Pantene pe care am păstrat-o în cutiuța mea cu bijuterii.
Noua gama aqua light pe care am primit-o spre testare în luna septembrie din partea echipei Pantene România , mi-a reamintit de produsele Pantene pe care nu le-am achiziționat de foarte mult timp din cauza tentației de a încerca altceva nou sau diverse promoții.Am fost foarte uimită să văd îmbunătățirea produselor Pantene și după ce am terminat cca.80% din produse, am revenit cu părerea mea despre ele.

Gama aqua light este specială pentru părul subțire și lipsit de volum

Despre șamponul pentru păr subțire Aqua Light :

    Încă de la prima utilizare mi-a plăcut foarte mult pentru faptul că îmi curăță scalpul și părul foarte bine iar parfumul acestuia se menține cel puțin 12-24 de ore.Nu mi-a afectat rutina de spălare a părului,tot la două zile îl spăl.Spre deosebire de alte produse,acest șampon nu mi-a îngrășat părul și nici nu mi-a apărut mătreață.În schimb nu am reușit să mă bucur foarte mult timp de volum din cauza părului meu fin și drept.
Nu este primul șampon pe care îl încerc cu textură lichidă și transparentă,dar încă nu m-am obișnuit cu dozarea precisă a acestui produs.De cele mai multe ori am “grijă” să pun prea puțin sau prea mult produs.

Ambalajul este practic,îmi place că este transparent și că pot vedea cât produs mai am în flacon.
Cantitate : 250 ml
Ingrediente :

Despre balsamul de păr Aqua Light :

   Pot scrie la nesfârșit că este divin.Pur și simplu îl ador.Este cel mai bun balsam pe care l-am încercat până acum deoarece acționează foarte repede și îmi lasă un păr foarte moale și catifelat.
Acest produs l-am terminat foarte repede deoarece fiind atât de hidratant, foloseam o cantitate mai mare de produs și o lăsam să acționeze cca. 3-5 minute și efectiv nu mai aveam nevoie nici o mască de păr.Mi-ar fi plăcut să fie și acest balsam precum șamponul ca textură și ambalaj.
Cantitate : 250 ml

Despre spray-ul nutritiv Aqua Light :

    Este un spray nutritiv în 2 faze care necesită agitatea lui înainte de a fi aplicat.Din descrierea producătorului, trebuie aplicat pe zonele care necesită un plus de îngrijire.De regulă eu am aplicat acest spray pe toată lungimea părului evitând scalpul.Cel mai mult mi-a plăcut parfumul acestuia care se menține în păr,la fiecare adiere a vântului mă învăluia mirosul lui.Nu pot spune că a făcut mari minuni în părul meu dar per total împreună cu celelalte produse de îngrijire părul meu arată mult mai bine,hidratat,mătăsos și parfumat.
Flaconul este foarte practic,este micuț și are pulverizator.
Cantitate : 150 ml

În concluzie aceste produse mi-au plăcut,părul meu a fost vizibil mai îngrijit și mătăsos.Cel mai mult am fost mulțumită de balsamul de păr pe care îl voi achiziționa deoarece este foarte hidratant iar vârfurile părului meu nu mai sunt atât de uscate.

P.S aceasta este agrafa despre care am menționat la începutul postării.

Voi ați încercat aceste produse?Ce părere aveți despre ele?

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Enchanted Ana
    December 14, 2012 / 10:23

    Si eu am avut contact cu Pantene inca din copilarie, cand imi ajungea la o singura spalare si un pliculet din ala mic (nu stiu daca se mai gasesc acum).Pe atunci nu acordam mare importanta produselor pentru ingrijirea parului, dar dupa ce am incercat si eu gama Antibreakege, ma declar foarte multumita de Pantene si da, ced ca au avansat foarte mult si au produse demne de lauda.

  2. December 17, 2012 / 17:51

    Și mie mi-au plăcut foarte mult produsele Pantene.Dacă nu le-aș fi testat nu știu dacă îmi reaminteam ce calitative sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *