Review – Pensulă pentru eyeliner Royal & Langnickel

    De foarte multe ori mi se întâmplă să îmi stric machiajul ochilor, pentru care am stat minute bune în fața oglinzii, exact din cauza unei linii de eyeliner trasată teoretic perfect, dar practic imperfect,vina fiind a pensulei care nu trasează liniile uniforme pe care mi le doresc.
Până să încerc pensula Royal & Langnickel mă chinuiam efectiv cu două pensule diferite cu care niciodată nu reușeam să îmi trasez liniile perfecte sau forma cat eyes era de admirat doar în reviste și poze,nicidecum pe ochii mei.Pentru că nu știam exact ce tip de pensulă mi se potrivește nici nu am încercat altceva nou,ci doar eram curioasă cum ar fi o pensulă cu formă îndoită.

   Această pensulă este ideală pentru trasarea unei  linii discrete pentru un machiaj de
zi dar și pentru obținerea efectului de cat eyes sau diverse modele.

     Nu știu cum de nu am încercat până acum această pensulă,sincer este extraordinară față de celelalte pensule pe care le dețin.Mă simt ca o profesionistă când folosesc gelul eyeliner și cel mai mult îmi place faptul că este simplu de manevrat,ușoară și foarte precisă.

    În ciuda faptului că la prima vedere mi s-a părut a fi greu de utilizat din cauza unghiului oblic al acesteia,după prima încercare mi-am dat seama că nu este așa și chiar este mult mai practică și precisă față de o pensulă plată cu vârf oblic.Cei drept încă din prima zi de utilizare m-am obișnuit cu ea și chiar am trasat diverse modele foarte simplu și aproape perfecte.

Părul acestei pensule este sintetic,foarte moale și nu îmi produce disconfort când o folosesc.Se comportă foarte bine la spălare,nu i-a căzut nici un fir și nici nu își schimbă forma.

Pensula după spălare

Alte detalii:

Brand:Royal & Langnickel
Peri sintetici
Își merită fiecare bănuț această pensulă PRO (raport calitate-preț=excelentă).

Ce părere aveți despre acestă pensulă?Sunteți tentate să o încercați?

Follow:
Share:

2 Comments

  1. October 28, 2012 / 10:48

    Eu am primit cadou la o comanda o pensula de acest gen de la o alta firma. Intr-adevar, e o diferenta uriasa fata de pensulele normale pentru eyeliner, am ramas uimita cat de usor e de folosit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *