Review Mascara Smoky Eyes Maybelline (the colossal volum` express)

În luna octombrie am profitat şi eu de reducerea colosală gamei de mascara Maybelline New York, astfel am avut ocazia să încerc şi noua mascara smoky eyes. Deşi preferatul meu era Colossal 100% black, această mascara m-a fascinat, cel mai mult mi-a atras atenţia ambalajul cu acele umbre fermecătoare. Bineînţeles că şi tentaţia de a achiziţiona ceva nou pe piaţă şi-a spus cuvântul, dar cel mai mult m-am lăsat fermecată că este o mascara specială pentru un machiaj smokey eyes.

Totuşi această mascara îmbogăţită cu  pigmenţi khol pentru un look smoky intens,ne satisface şi nevoia de volum şi alungire după părerea mea (această mascara pe genele mele mici are efect şi de alungire dar  şi bineînţeles mai voluminoase).

Această mascara parcă nu mă face să o iubesc precum cea 100% black, nu îmi place consistenţa acesteia, este mult prea lichidă iar pentru un look dramatic necesită aplicată în două straturi generoase.Cantitatea de mascara de pe perie este una acceptabilă, nici prea mult, nici prea puțin pentru un simplu strat. În rest genele mele se bucură de un negru destul de intens,volum şi alungire   Peria mascarei smoky eyes este seamănă foarte mult cu cea 100% black. Diferența este că cea smoky este o puțin mai mică, la fel și forma aceea bombată a periuței.

Rezistenţa acestei mascara este de lungă durată, fără griji poţi petrece până dimineaţa. Îmi place pentru că spre deosebire de alte mascara nu cad mici bulinuţe sub ochi, dar nu este rezistentă la apă (nu că mi-aş fi dorit acest lucru dar se putea îmbunătăţi).

Mascara Smoky Eyes aplicată în 2 straturi :

În privinţa demachierii această mascara nu necesită un demachiant puternic, eu folosesc Garnier  Fresh Essential şi se demachiază uşor  fără a insista. Este un lucru ok din punctul meu de vedere pentru că de multe ori unele fete după party nu se demachiază  deoarece sunt obosite şi acest procedeul de demachiere este lung.
Această postare nu trebuie să se încheie fără un machiaj de seară,vă atașez și o poză în care am folosit această mascara :

Alte detalii:

– Conține 10,7 ml
– Made in Italy
– Expiră la 6 luni de la deschidere
– Lista de ingrediente o găsiți în poza de mai jos.
– Preț aproximativ 30+ lei.La reducere a fost 19,99 lei,am achiziționat-o din Auchan.
Nota acorată acestui produs : 9/10.

Recomand acest produs? : Da,deoarece întradevăr genele sunt învăluite de un negru intens,alungite și pline de volum.

Follow:
Share:

4 Comments

 1. October 31, 2012 / 19:27

  Pe asta nu l-am incercat dar in general imi plac mult rimelurile Maybelline. Momentan ma impac foarte bine cu cel Supershock de la Avon.

 2. November 8, 2012 / 11:02

  I use the same mascara and I have to say that I really like it….for me it is the perfect mascara:) Your make up is awesome!! The colours of your eyeshadow are beautiful! Love it!

  Hope you visit me on my blog
  fashionobsession-mieni.com

 3. November 27, 2012 / 08:22

  Mi l-am luat si eu,dar inca nu l-am folosit. Chiar sunt curioasa sa vad cum este. Zici ca da genelor volum si alungire, de abia astept!:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *