Review – Keratina lichida Anian pentru păr degradat

     Cu timpul, părul meu a suferit diverse schimbări de la simpla coafare a părului la întins cu placa,bucle…dar l-am și vospit,ce-i drept nu foarte des.Toate aceste lucruri nu m-au ajutat cu absolut nimic,ba din contră mi-au distrus părul de care teoretic l-am îngrijit cu trebuia : șampon hidratant și regenerant,balsam de păr și adesea diverse uleiuri hrănitoare.Știam că lipsește ceva din rutina de îngrijire a părului meu,îmi propusesem să adaug și o mască de păr…dar cu ce efect dacă el era foarte uscat și degradat?! După o căutare mai amănunțită despre păr și necesitățile lui am ajuns la concluzia : poate părul meu are nevoie de keratină…

      Deși am citit diverse articole despre keratină,efectele ei vizibile sau invizibile tot am fost curioasă să o încerc.Nu îmi plac reviewurile pline de reclamă (cumpără-l că este minunat și are efecte garantat) dacă produsul X nu este bun,astfel tot ce vă voi detalia mai jos sunt strict efectele keratinei pe părul meu fin,uscat și degradat.

– Keratina lichidă o folosesc de mai bine de jumătate de an,timp în care am observat o degradare mai superficială în timp fără să folosesc produse speciale pentru păr degradat.
– Deși folosesc placa zilnic nu a mai fost necesar să îmi tund vârfurile în fiecare lună.
– Keratina m-a ajutat să îmi mențin părul lucios și vizibil mai sănătos (la vârfuri).
-Nu mi-a uscat părul și nici nu mi-a influențat rutina de spălare a lui (eu îl spăl de 2-3 ori/săptămână).
– Părul meu nu rămâne încâlcit după uscare.
La început mi-am pus un semn de întrebare : de ce trebuie fixată cu căldură dacă însuși căldura usucă părul.M-am lămurit după ce am citit pe site : Utilizarea pheon-ului este necesara din 2 motive:
1. Pentru a se prinde keratina pe firul de par.
2. Pentru ca alcoolul din compozitie sa se evapore. Astfel parul nu se usuca.

    Keratina lichidă Anian am folosit-o o dată pe săptămână după ce mi-am spălat părul și uscat puțin cu prosopul.De regulă am folosit 2-3 pulverizări pe toată suprafața părului cam de la aproximativ 15 cm distanță de păr,apoi l-am uscat cu uscătorul de păr.Am încercat ketatina și cu peria rotativă,are exact același efect de fixare.Îmi place pentru că are un pulverizator practic care se poate bloca pentru a evita eventualele scurgeri.

 Dacă părul vostru este fin,puțin uscat și folosiți des placa vă recomand keratina lichidă. În momentul de față după aproximativ jumătate de an am folosit abia jumătate de flacon.După perioada aceasta de testare m-am hotărât să achiziționez acest produs și mă bucur că am avut ocazia să testez produsele Anian.

Alte detalii despre produs :
Brand: Anian
Cantitate : 250 ml
Expiră la 12 de la deschidere
Este fabricată în Spania
Preț : 40 lei

Voi folosiți keratină?Ce părere aveți despre ea?

Follow:
Share:

9 Comments

 1. Alexandra
  November 26, 2012 / 18:12

  Keratina impreuna cu bifazicul hidronutritiv mi-au salvat parul. Iubesc aceste 2 produse Anian:X

 2. Anonim
  November 26, 2012 / 18:17

  Hmm….n-am folosit niciodata dar acum chiar m-ai facut curioasa pt ca am parul foarte degradat si uscat. Preconizez o schimbare de look iar apoi un tratament cu keratina lichida! 🙂

 3. rosemerta
  December 12, 2012 / 06:06

  trebuie, trebuie neaparat sa o incerc si eu ca parul meu e vai de capul lui, mai ales ca acum sunt roscata si trebuie sa il vopsesc la 3 saptamani:-s

 4. Catrinel C
  January 9, 2013 / 14:26

  nu am folosit pana acum, dar am auzit multe pareri bune despre acest produs si sunt hotarata sa il incerc si eu

 5. February 23, 2013 / 09:07

  o am si eu, e mai go to product cand parul meu o ia razna.

 6. February 2, 2014 / 18:29

  Acea bloggeriță are alt tip de păr și totuși greșeala ei a fost că aplica prea des și prea mult produs. Eu aproape am terminat acest produs, l-am folosit acum mult timp și nu mi-a afectat părul pentru că îl aplicam rar. Mie personal mi-a fost de folos 🙂 și nu am scris doar de dragul reclamei ci chiar mi-a plăcut și atunci când voi avea nevoie voi reapela la keratina lichidă 😀

 7. February 5, 2014 / 14:35

  Ma bucur ca nu ai patit nimic la par!..inseamna ca nu face asa de rau..

 8. February 10, 2014 / 11:59

  Nu consider ca am folosit prea des keratina si nici ca am folosit prea multa, ca nu ma spal de 2 ori pe zi pe cap :). Insa pur si simplu mie nu mi-a facut bine. Probabil avem alt tip de par :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *