Părerea mea despre trusa Sleek-Bad Girl & EOTD

    Am testat această paleta cu 12 farduri Sleek-Bad Girl pe care cu siguranță ați admirat-o în wishlist-ul meu.Am revenit cu părerea mea despre ea,descrierea nuanțelor și un machiaj simplu de realizat.
Paleta aceasta mi-am dorit-o pentru faptul că are nuanțe de verde închis,albastru,mov și negru,majoritatea fiind preferatele mele.Dacă de obicei mă machiez cu nuanțe calde, am vrut să încerc ceva diferit cu nuanțe mai închise…să devin o bad girl.

Descrierea nuanțelor :

Innocence – Alb sidefat,îmi place pentru iluminarea coltului intern al ochilor și arcadei.
Gullible – Crem sidefat, această nuanță o voi folosi pentru un machiaj de zi dar și pentru o iluminare subtilă.
Blade – Gri deschis metalizat perfect pentru un machiaj de seară în combinație cu Underground, un gri mai închis și Noir.Nuanța noir este cel mai cremos,pigmentat și intens negru pe care l-am încercat până acum și îmi place foarte mult pentru faptul că se blenduiește foarte bine,ba chiar dacă este aplicat cu pensula de eyeliner umedă,este un tuș excelent.
Pentru această iarnă nuanțele Intoxicated și Envy sunt excelente deoarece sunt două culori : verde și verde închis , pentru un machiaj în preajma sărbători.Envy este o nuanță foarte interesantă din combinația de verde și gri fumuriu.Obnoxicous a fost prima nuanță pe care am încercat-o deoarece este un albastru superb cu reflexii mov.Din păcate nu se vede așa pe ochi,cel puțin mie mi se pare că este o nuanță schimbătoare și că este mult mai deschisă.Abyss-un albastru intens slab sidefat,această nuanță mie mi se pare că este greu de blenduit și prefer să o aplic pe pleoapa mobilă decât să o folosesc la un machiaj cut-crease.
Ohhh…twilight!Pun pariu că oricine are această trusă iubește această nuanță.Este preferata mea…mov extraordinar de pigmentat,puțin cremos și foarte sidefat.Cu siguranță această nuanță se va termina prima.Și în ultimul rând Rebel,un mov închis mat,pigmentat pentru un look cu adevărat rebel când vrei să fii o bad girl.

În această săptămână am folosit 6 nuanțe pentru a crea un machiaj de seară,predominant albastru…and i’m ready to party 🙂

Mic tutorial pentru realizarea acestui machiaj :
Am început cu nuanța noir aplicată pe pleoapa mobilă și am blenduit fardul spre colțul extern al ochiului.În pliul ochiului am aplicat nuanța twilight iar mai apoi am combinat nuanța abyss cu obnoxicous.Pentru a ilumina colțul intern al ochiului am folosit nuanța innocence și pentru o iluminare subtilă a arcadei am folosit nuanța gullible.
Pentru a crea un look mai dramatic am conturat ochii cu un tuș gel rezistent și pigmentat.

 În concluzie ador această trusă pentru fardurile calitative,foarte pigmentate,ambalajul practic și prețul relativ mic al acesteia.Este exact cum mă așteptam,nu sunt deloc dezamăgită iar dacă s-ar putea să schimb ceva la ea aș fi pigmentația nuanței abyss…în rest este perfectă pentru mine și voi utiliza foarte des următoarele nuanțe : innocence,twilight,noir,gun metal și obnoxicous.

Alte detalii:

  • Gramajul unui fard : 1,1 g
  • Expiră la 12 luni de la deschidere
  • Conține 1 aplicator cu două capete
  • Se poate achiziționa de pe MyaShop la prețul de 43,99 lei.
Follow:
Share:

2 Comments

  1. October 29, 2012 / 19:59

    Am si eu paleta asta si mi se pare tare dificila. Imi place foarte mult dar parca e atat de pigmentata ca nici nu mai stiu cat de putin trebuie sa ating fardul ca sa nu fie prea mult:))Nuantele mele preferate sunt Innocence, Gullible, Intoxicated, Obnoxicous, Abyss, Twilight si Rebel.La Innocence trebuie sa precizez ca parca mi-ar fi placut mai mult daca era o nuanta mata.Pentru iluminare mi se pare mai interesant Gullible asa ca daca era un alb mat ar fi fost mai usor sa faci trecerea mai usoara intre culori si sa faci o iluminare mai subtila sub sprancene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *