Cu ce să mă îmbrac toamna ?!

   Tadaaa ! Oficial a început în anotimpul meu preferat,dar păcat că  încă este cald ca o zi de vără.
Îmi place toamna,pot să spun că o iubesc,îmi place ploaia,vremea răcoroasă…poate din cauza faptului că sunt născută toamna.Acest anotimp îmi crează o stare de bine,nicidecum melancolie.Abia aștept să văd picăturile de ploaie cum se scurg pe geam,frunzele arămii căzând formând un covor colorat…dar până atunci intervine întrebarea : Cu ce mă îmbrac?

Nu sunt o fashionistă,nu întotdeauna țin cont de ce se poartă ci doar îmi aleg ceva pe placul meu.Nu am un stil anume chiar mă chinui să mi-l indentific și presupun cred că din această cauză niciodată nu sunt mulțumită de ceea ce am și tind să aleg ceva de la “polul opus”.

Am selectat  doar câteva câteva imagini și lucruri care mi-au plăcut cel mai mult.În rest rămân la clasicul denim și bluze + cardigan de bumbac.

1.Îmi place fiecare lucru din outfit-ul domnișoarei de mai sus.Dacă aș pune în ordine ceea ce îmi place mai mult ar fi : poșeta,bluza,colanții și mai apoi încălțămintea și accesoriul.
 

2. Vreauuu neapărat o jachetă ca cea de mai sus.De foarte mult timp caut una asemănătoare…și cred că am descoperit o nouă mică pasiune pentru ținte(sunt pe umeri).

3. Dacă până acum alegeam un trech simplu cel de mai sus chiar l-aș purta.Are niște detalii foarte cute și este după părerea mea elegant.

4.Niciodată nu aș renunța la balerini.Sunt cei mai comozi pantofi pentru sezonul de primăvară și toamnă.Balerinii de mai sus au și o baretuță pentru susținerea piciorului și îmi plac,și sunt perfecți pentru mine deoarece eu în zilele răcoroase mereu port șosetuțe de lycra și risc să rămân cu picioarele goale pe stradă (sună foarte funny dar am pățit de câteva ori).

5.Dacă mi-aș lua inimipara în dinți aș purta și așa ceva.Sunt foarte frumoși dar parcă nu m-aș vedea purtând așa ceva…dar îmi plac 🙂

6. Pun pariu că orice fată se orientează să cumpere o geantă incăpătoare dar și mică în același timp.Mie îmi place genul acesta de genți pentru faptul că pot căra după mine toate minunățiile “just in case” .

7.Descrierea mea pentru geanta de mai sus este : simplă și decicată.Cel mai mult îmi place culoarea ei și dacă nu mă înșel seamănă(ar fi 60% replică) după o geantă de lux.

Și dacă tot este toamnă asta înseamnă că pot purta…eșarfe!Cele cu bulinuțe sunt preferatele mele.


Voi ce purtați toamna?
Follow:
Share:

7 Comments

 1. September 3, 2012 / 12:47

  sunt super hainele, imi plac gusturile tale <3

 2. coco
  September 3, 2012 / 13:36

  chiar draguti balerinii !

 3. September 3, 2012 / 15:24

  🙂 Dacă o să mai găsesc ceva drăguț o să mai fac postări :*

 4. September 3, 2012 / 15:25

  Sunt foarte drăguți și când te gândești cât de comozi sunt 😡

 5. Radu Adina
  September 14, 2012 / 15:07

  geanta roz imi place cel mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *