Mini Haul – Wet n Wild,Sally Hansen & Milani

   Acum mai mult timp vă prezentam fondul de ten Sally Hansen într-un  Review fond de ten Sally Hansen ,mi-a plăcut enorm de mult.Dacă ar fi să alcătuiesc un top al fondurilor de ten preferate ar fi pe locul 1. LOreal Matte Morphose și 2. Sally Hansen Natural Beauty…sau chiar locul 1 ar fi dacă nu mi-ar place așa de mult textura spumă și fină a celui de la Loreal…și multe altele care nu le țin minte pentru că nu mi-au plăcut atât de mult și nu le recumpăr.
   Nu am apucat să mă bucur complet de fondul de ten Sally Hansen pentru că într-o zi sora mea cea mică l-a dărmat de pe măsuța mea unde mă machiez.Nu am mai putut recupera nimic (și nici nu aș fi făcut-o deoarece a căzut pe jos și sticla s-a spart rezultând multe cioburi).
   Pe moment nu m-am mai gândit la el pentru că am folosit fondul de ten Joviale dar acesta s-a terminat și cu greu l-am folosit după ce am veni de la mare deoarece m-am bronzat destul de mult.
   De mai mult timp urmăream postările Lianei și ea are un blog sale.Din păcate pentru mine cam târziu m-am uitat în el.Avea doar 2  nuanțe închise…și cum eu mi-l doream foarte mult mi-a surâs ideea de al amesteca cu alt fond de ten mai deschis.Deși acasă aveam 2 fonduri de ten deschise la culoare,unul Revlon și unul Maybelline(Affinitone) mi-a atras atenția un fond de ten pe bază de apă de la Wet n Wild – Beauty Benefits.
   Am vorbit cu Liana care mi-a dat toate detaliile și apoi după ceva timp am reușit să îmi găsesc timp să mă duc la bancă(am plătit toți banii în avans) și în aceași zi mi le-a trimis.
   Din câte citisem pe blogul ei,are grijă de produse să ajungă întregi la destinatar.Pachetul meu a fost  un plic cu bule antișoc iar fiecare produs ambalat individual în multă folie antișoc.Pe această cale îi mulțumesc pentru atenția deosebită acordată ambalării fondurilor de ten și a fost așa de drăguță încât în pachet am găsit un glitter eyeliner de culoare gri (argintiu)Milani care  îmi place foarte mult.Am avut un astfel de creion de la Avon.
   Și o poză cu fondurile de ten :
   Am făcut alegerea perfectă,în ciuda faptului că pe google nu am găsit un swatch al fondului de ten Sally Hansen Golden Beige mi-am închipuit cât de închis poate fi față de Sandy Beige pe care îl aveam.Împreună cu Fresh Effets de la Wet nWild este exact nuanța tenului meu *după ce m-am bronzat.Acum trebuie doar să găsesc o planșă ca să le pot amesteca,chiar și un dezinfectant pentru a nu creea probleme(montruleți pe nume coșuri).
  O să public și un review al acestor produse,1 pentru Fresh Effets și unul combinat  cu Natural Beauty .
Vreți să știți prețurile acestor fonduri de ten? Atât de mici pentru raportul calitate-preț încât nu o să vă vină să credeți (cum nu credeam și eu 😀 )și sunt sigilate!
Wet n Wild – 16 lei
Sally Hansen – 15 lei.

Pe mine mă tenta și bronzer-ul True Gold dar mai poate aștepta puțintel.

Follow:
Share:

6 Comments

 1. Ana-Maria Gurgu
  August 23, 2012 / 19:25

  Wow ce preturi interesante, frumoasa postarea, multumim!:*

 2. Monique
  August 23, 2012 / 20:39

  Eu sunt manica acu fondurile de ten, cred ca am vreo 4,5 prin casa :))
  Sa ne spui cum e cel de la Wet n Wild
  Sa te bucuri de ele :*

 3. Monique
  August 23, 2012 / 20:39

  *Maniaca cu

 4. allinoneblogbyannemarye
  August 23, 2012 / 21:49

  pe mine ma tenteaza mai multe…deja mi-am luat de la ea de 2 ori,maine urmeaza a 3 a oara 🙂

 5. AnytaGyo
  August 24, 2012 / 13:12

  Oaaaaaaau Adina….chiar sunt super mici preturile! Citeam, citeam si citeam….si ma gandeam "Cu siguranta costa o avere"…M-ai uimit! Sa stii ca imi voi comanda si eu, dar nu stiu inca ce nuanta m-i s-ar potrivi. Aproposito: eu am tenul gras :D…oare imi este bun si mie?

 6. AnytaGyo
  August 24, 2012 / 13:17

  Fondul de ten Almay cica e pentru ten gras…Ma tenteaza, dar mi-e teama ca nu nimeresc bine nuanta:-s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *