Astăzi port…

   Nu am mai publicat de foarte mult timp în această rubrică şi dacă tot am prin puţin timp liber m-am gândit să vă arăt unghiuţele mele făcute astăzi cu 2 lacuri de unghii pe care pur şi simplu le ador. :

   Iniţial lacul de unghii nude glam îl achiziţionasem pentru manichiura french deoarece era exact nuanţa nude roz pe care mi-o doream de foarte mult timp, iar lacul de unghii space of queen pentru a da un pic de strălucire şi unicitate oricărei oje folosite.
Astăzi m-am gândit să le combin şi rezultatul a fost unui foarte frumos din punctul meu de vedere iar în razele soarelui pur şi simplu ador reflexiile lacului de unghii space queen.

   Combinaţia realizată de mine ar putea avea numele Cotton Space Candy Queen un nume frumos dar şi ciudat în acelaşi timp,acesta fiind rezultat din cele 2 lacuri de unghii.

 • Îmi place rezistenţa lacului color&go space queen deoarece se menţine pe unghii cel puţin 4-5 zile,am folosit-o şi când am fost la mare şi pot spune că a rezistat eroic în contact cu apa sărată.
 • Acest lac de unghii îl aplic cu mare plăcere peste orice ojă,se usucă foarte rapid şi prelungeşte rezistanţa fiecărei oje.
 • Fiecare lac de unghii conţine 5 ml suficient pentru multe aplicări,şi în alte postări v-am mai spus de ce este bine să ne achiziţionăm lacuri de unghii în cantităţi mici.
 • Preţul lor este unul foarte accesibil, 6-7 lei , se găsesc în diverse magazine.Din păcate în oraşul meu nu este nici un stand,aceste lacuri le-am achiziţinat luna trecută, pe fugă înainte să mă duc la evenimentul LOreal.

Şi încă o poză realizată cu macro pentru a vizualiza reflexiile colorate ale particulelor de glitter din lacul essence 04 space queen.

Ce părere aveţi despre lacurile de unghii essence?
Şi ce nuanţe îmi recomandaţi?

*În această rubrică prezint manichiura pe care o port zilnic.Dacă doriţi un review complet îl pot publica oricând.
Follow:
Share:

5 Comments

 1. budadana
  August 9, 2012 / 14:42

  frumoase nuante! pe gustul meu:)

 2. Enchanted Ana
  August 9, 2012 / 15:47

  Ce bine arata!parca e glazura de gogsi cu zahar cristale..:)) ce imaginatie bogata am

 3. Moniques Blog
  August 11, 2012 / 18:04

  Mie imi plac mai mult nuantele noi de la ei, parca rezista mai mult pe unghii. As recomanda Femme Fatale, e rosul perfect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *