Review Khol & Contour Bourjois – 01

   De obicei când sunt pe fugă şi nu am timp pentru un machiaj complex,apelez la un creion pentru a-mi contura ochii.
Vara sunt adepta creioanelor în nuanţe de maro dar mai fac şi excepţii folosind creioane dermatograf negre sau gel eyeliner.

   Astăzi mi-am amintit de creionul meu preferat pe care l-am achiziţionat acum aproximativ 1 an (din cauza aceasta este aşa de mic în poză) când eram în căutarea unui creion negru intens.Aveam această manie după ce încercasem creionul Bourjois Waterproof de care am fost foarte mulţumită dar nu îl mai găsisem după ce se consumase.Îmi aduc aminte că îl cumpărasem la promoţie,primisem şi un portfard roz.
  Anyway…după ce mi se termină toate creioanele dermatograf o să îmi achiziţionez unul maro şi unul negru intens.

    Revenind  la creionul Khol & Contour XL care mi-a fost alături iarna trecută,l-am folosit zilnic…până acum vara când m-am decis că îl voi folosi doar în zilele răcoroase.

 În zilele călduroase de vară nu rămâne intact pe ochi,are tendinţa de a se împrăştia şi formează o linie deasupra pleoapei,asta în cazul dacă nu aţi folosit un primer sau o bază de machiaj.

O altă soluţie ar fi să aplicaţi pe pleoapă o bază de machiaj + fond de ten mineral şi mai apoi să vă conturaţi ochii pentru că riscaţi să aveţi un dublu eyeliner sau să aveţi colţurile interne ale ochilor înnegrite.
În poza de mai jos l-am folosit fără bază de machiaj,iar pentru a evita scurgerea lui nu l-am folosit şi în colţurile interne ale ochilor.

 L-am testat sub jet de apă şi nu se îndepărtează doar dacă nu îl atingeţi.

 Împreună cu un primer este foarte rezistent,nu am nimic de spus, dar fără el după câteva ore trebuie retuşat.
Dacă ar fi să schimb ceva la el aş schimba ambalajul,inclusiv lemnul deoarece nu îmi place cum se comportă la ascuţire.În rest îmi place faptul că îl găsesc în varianta mare XL fiind foarte convenabilă şi din câte îmi aduc aminte era vorba de 2-3 lei diferenţă între cel normal şi cel XL (22lei).
O altă întrebunţare a lui este că poate fi folosit ca bază pentru smokey eyes datorită texturii lui puţin cremoasă.Trebuie doar să îl estopezi pe toată pleoapa,să aplici un fard negru peste el,un fard alb pentru iluminare…şi voila!

Alte detalii:
Este disponibil în 7 nuanţe
Expiră la 18 luni de la deschidere.

P.S Un mare + pentru produsele Bourjois este faptul că nu sunt testate pe animale.

Aţi încercat acest creion?Mi-ar place să ştiu şi părerea voastră despre el.

Follow:
Share:

1 Comment

  1. JullyWithLove
    July 28, 2012 / 19:43

    foarte tare creionul , si imi place smokey eyes-ul cum ti-a iesit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *