Lacul de unghii LOreal ideal pentru manichiura french

   Cu toată nebunia culorilor neon de vară,pur și simplu am uitat de manichiura clasică.Am realizat că nu mai am nici un lac de unghii mai nude și chiar îmi era dor de o manichiură franțuzească.
Sunt foarte pretențioasă în privința lacurilor pentru manichiura french și evit să cumpăr un set special.Mereu îmi caut eu albul ideal și baza nude “lăptoasă”.

   Sunt mega încântată de lacul de unghii LOreal Color Riche nuanța 101-Opera Ballerina.Pentru mine este perfectă pentru manichiura french dar și pentru una simplă.
Îmi place enorm de mult textura acestui lac de unghii cu gel integrat,chiar și numele acestui produs îmi inspiră luxul.
Aplicatorul acestui lac este destul de mare acoperă cu brio jumătate de unghie și cel mai important lucru este că nu lasă acele “dâre” (linii)  inestetice pe unghiile.Să fie oare și textura împlicată în rezultatul uniform și lucios?

Pe ambalaj scrie că este rezistentă 10 zile de strălucire și rezistență.Pe unghiile mele care se exfoliază destul de repede nu rezistă atât.După 4 zile nu arată prea ok la vârfuri și chiar nu mi-aș dori să se mențină pe unghii 10 zile pentru că m-aș plictisi de acea machichiură.

De când am acest lac de unghii LOreal am realizat faptul că până acum nu am terminat nici măcar un lac de unghii (ojă) din cauza cantității mari de produs (ex 10,12,15 ml).Acest lac are doar 5 ml,este micuț și foarte practic.Teoretic m-am hotărât să îmi cumpăr cât mai multe lacuri de unghii de 5ml pentru că le-aș folosi și apoi le-aș recumpăra dacă mi-au plăcut foarte mult.Practic…la shopping sper să mă abțin să nu mai achiziționez oje mari.Mai pe scurt o să merg pe ideea: “Puțin dar bun!”.

Lăsând de-o parte toate aceste detalii,vă las să vă uitați cum arată nuanța Opera Ballerina pe unghiile mele.Menționez că am folosit doar un strat de lac și nu am folosit alb pentru french.

Mie îmi place enorm de mult acest lac de unghii LOreal.La evenimentul Miss Candy am încercat 5 nuanțe care mi-au plăcut cel mai mult în speranța că vor semăna cu un ombre nails.

                                                Și ombre-ul de care vă spuneam mai sus…

Follow:
Share:

8 Comments

 1. Radu Adina
  July 15, 2012 / 15:56

  Nu l-am incercat.Interesant review

 2. Cristina G.
  July 15, 2012 / 15:59

  Intr-adevar, e foarte frumoasa nuanta lacului, si manichiura arata super! Love it!

 3. TATIANA SORINA
  July 15, 2012 / 16:37

  super draguta nuanta :*

 4. PearlyPeach
  July 15, 2012 / 17:28

  Am primit si eu o oja L'oreal Colour Riche, prima si singura mea oja L'oreal. Pensula si textura sunt geniale 🙂 Iti sta bine cu culoarea asta 🙂 Din ombre, imi place cel de pe inelar

 5. MyBathroomIsMycastle
  July 16, 2012 / 12:46

  Looks great! Lovely manicure.

  XOXO

 6. JullyWithLove
  July 16, 2012 / 18:53

  manichiura e superba :X

 7. Moniques Blog
  August 11, 2012 / 18:09

  Am avut si eu o nuanta de la ei, dar nu prea m-a atras 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *