Cum îmi îngrijesc eu picioarele în această vară :)

  Dacă până acum 2 ani nu aveam probleme cu pielea ucată şi călcâie crăpate,nu ştiu nici eu din ce cauză anul acesta picioarele mele nu arătau OK.
Am încercat un dispozitiv pentru răzuirea pielii aspre şi crăpate din jurul călcâielor,ba chiar am încercat şi un exfoliant cu sare din marea nu ştiu care…fără nici un rezultat şi pentru moment m-am lăsat păgubaşă.Nu a trecut mult timp şi a început campania Titania care ne promite că în această vară v-om avea picioarele perfect hidratate.
Şi aşa a început testarea produselor.Nu am vrut să fie un review plictisitor doar cu prezentarea produselor ci unul mai detaliat şi cu impresiile mele după 1 lună de testare.

Cele 3 produse pe care le-am testat sunt…

 • Crema peeling,mai exact un exfoliant pentru coate şi călcâie.
 • Cremă pentru călcâie crăpate
 • Şi gel răcoritor.

Începem cu ce mă frământa cel mai mult…câlcâiele ucate şi pielea puţin crăpată,deci pentru mine această cremă a venit ca o ploaie în deşert!

Nu am stat să analizez acest produs minune dar cert este că acesta conţine uree şi este o cremă intens hidratantă din punctul meu de vedere şi a picioarelor mele…nu prea drăguţe de a fi afişate.
Am folosit această cremă în fiecare seara împreună cu crema peeling.

Ca o mică recomandare ar fi bine să folosiţi ceva care să înmoaie pielea uscată,să scăpaţi de ea şi mai apoi să menţineţi picioarele hidratate.

Un before nu tocmai drăguţ…

Şi un after…pe măsura aşteptărilor mele

Este muult mai bine…părerea mea!
Mi-a plăcut această cremă pentru nu este uleioasă,are o formulă care se aplică foarte uşor şi ce este mai important se absoarbe repede!

Crema peeling este acel gen de cremă care o căutam de mult timp şi nu am cum să o compar cu ex-produsul meu pentru exfoliere care doar îmi curăţa picioarele iar scub-ul era unul foarte grunjos.

Din câte vedeţi din prezentare această cremă conţine particule de mărime mică/medie din coajă de nucă.Chiar nu mi-a trecut niciodată prin minte că o simplă coajă de nucă folosită într-o cremă mă poate ajuta să înlătur celulele moarte de piele.

Un + ar fi faptul că poate fi folosită şi în zona coatelor pentru a înlătura astfel şi pielea uscată de acolo.Este prima dată când folosesc un produs exfoliant pe coate şi altfel mi-am format un obicei bun pentru a-mi menţine coatele catifelate şi hidratate.

Şi cel din urmă…dar cel utilizat produs este gelul răcoritor.

Este un adevărat calvar să porţi tocuri vara pentru multe ore.Cu siguranţă şi voi treceţi prin această problemă…ajungeţi acasă şi vă simţiţi picioarele obosite,roşii şi o stare de disconfort.

Prima dată când am folosit acest gel am fost mai sceptică în privinţa lui şi nu mă aşteptam să facă mari minuni doarece l-am aplicat fară să fi avut picioarele obosite.Am simţit doar mirosul mentolat şi…atât.

Apoi după o zi agitată,în care am fost pe fugă prin oraş,uitându-mă la produs mi-am spus să îi mai dau o şansă…şi în acea zi am avut cea mai bună idee.
Pe lângă mirosul profund mentolat picioarele mele obosite din cauza sandalelor cu platformă,uşor uşor au fost răcorite şi calmate de către acest gel.L-am aplicat într-un stat subţire iar după maxim 10 minute picioarele mele erau “fericite” şi nu mai simţeam acel disconfort.

Per total mă aşteptam să îmi placă acest produse şi nu din cauza colaborării cu cei de la Apollo mod ci pentru respectul meu faţă de produsele fabricare în Germania care nu m-au dezamăgit până acum.Picioarele mele arată mult mai ok acum şi în curând voi posta un outfit cu picioarele la vedere…pentru că de când folosesc aceste produse nu mai trebuie să le ascund în sandale opace.
Le mulţumesc celor de la Titania pentru aceste produse deosebite şi pentru faptul că le pot găsi în supermarket-ul care îl frecventez (Kaufland).

P.S Produsele din această gamă sunt disponibile în supermarketuri şi hypermarketuri la preţurile recomandate de 15 ron.

Follow:
Share:

3 Comments

 1. Cristina G.
  July 27, 2012 / 17:07

  Am incercat si eu gelul racoritor si sunt foarte multumita de el. Intr-adevar, picioarele se simt mult mai bine dupa folosire!

 2. gherasim
  January 2, 2014 / 19:08

  De unde pot cumpara si eu aceste poduse? Sunt din Petrosani judetu Hunedoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *