Un review al mascarei L`Oreal-Volumissime încărcat cu sentimente…

   Timpul a trecut foarte repede și iată că am ajuns la sfârșitul competiției din cadrul școlii de beauty blogging iar acest articol face parte din tema săptămânii 4.
A fost o adevărată provocare să scriu review-uri diferite față de
celelalte participante,iar unele postări mi-au dat bătăi de cap deoarece
toate ideile pe care le aveam eu erau deja folosite.

   În acest timp am învățat foarte multe lucruri mai mult decât folositoare pentru blogul meu.De exemplu am publicat pagina Despre mine (About Me) în care am așternut câteva cuvinte.Titlurile postărilor sunt mult mai interesante,iar unghiul de abordare al review-urilor este mult mai diferit față de ce scriam eu până acum.Dacă până acum nu îmi așterneam gândurile și inspirațiile în postări acum pot spune că am sute de mii de idei creative.Și în ultimul rând să abordez mai multe subiecte de beauty și îngrijire.

Această postare conține review-ul mascarei Volumissime – L`Oreal Noir.

   În ordine cronologică prima mascara a apărut în anul 1913 iar creatorul ei a fost un bărbat (ciudat ce-i drept nici nu m-am gândit vre-o dată că un chimist a creat lucrul pe care orice femeie îl folosește).Mascara (rimelul) era făcută din praf de carbon amestecat cu vaselină de
petrol.O formulă cam ciudată din punctul meu de vedere.
Prima mascara lansată pe piață  a fost promovată pe coperta
revistei Vogue și toate femeile admirau acest produs minune care le oferea “frumusețea absolută”.

 Când am descoperit eu mascara?

   A fost prima mea iubire…am descoperit-o între anii 2008 – 2009 când mama mea a plecat într-o vacanță în Germania și își cumpărase 2 mascara.Prima era Volumissime Carbon Black și alta pe care nu îi mai rețin numele (parcă era L`Oreal sau Maybelline).
Tentația a fost foarte mare și cerându-i permisiunea am încercat și eu “chestia aceea care îți face genele mai evidente și lungi”.Mi-a plăcut foarte mult acel efect și de atunci de fiecare dată când mă duceam în oraș mă dădeam cu mascara mai mult de atât mă laudam tuturor colegelor cu noua achiziție din “afară”.

   După ce am terminat renumita mascara care îmi făcea niște gene lungi și extrem de accentuate nu am putut să mă despart de ea.Am ținut-o în dulap câțiva ani (2-3) până m-am hotărât să o arunc…dar nu în totalitate.

Păstrasem periuța care din câte îmi aduc aminte avea și o biluță în capac care îmi aducea aminte de acest produs mereu când deschideam sertarul cu cosmetice.O spălasem și o foloseam cu alte rimeluri pentru că în orașul meu nu găseam deloc acest produs.
 O căutam și în zadar nu o găseam și de atunci am rămas cu mania mascarelor ultra negre(în prezent folosesc Maybelline 100% Black) sau celor mai nou apărute…uitând de Volumissime.

Am rămas surprinsă când am primit această mascara și am depănat amintiri…e ciudat faptul că de atâția ani mi-a rămas în suflet și mi-a plăcut atât de mult.

Acum întrebarea mea este alta…de ce atâtea femei sunt atrase de acest produs încă din anii 1900?
Oare chiar acestă mascara ne încarcă cu o stare de bine?

Eu când mă privesc în oglindă și mă machiez…necondiționat folosesc mascara pur și simplu mâinile mele parcă sunt programate să ia acest produs,dar au fost câteva zile în care nu am purtat.Am avut un sentiment ciudat…mă simțeam “goală” și neîncrezătoare.
Acum realizez că o privire accentuată de o mascara te face să privești lumea altfel, iar orice clipire de a ta este mult mai misterioasă și seducătoare.

Vă mai aduceți  animate pisicuța din Tom&Jerry are avea o privire foarte seducătoare?
Exact acestă stare o am eu când folosesc mascara.

 Cum un review trebuie să conțină și poze before and after o să vă demonstrez cum genele mele mici sunt învăluite de o mascara puternică care le protejează și le întărește.

Tu te-ai întrebat vreo dată de ce porți mascara?Cum te simți când o porți?

*Acest review a fost scris din suflet iar mascara Volumissime – L`Oreal a fost trimisă spre testare .
Follow:
Share:

13 Comments

 1. klawdeea
  June 26, 2012 / 08:59

  foarte interesanta postarea 🙂

 2. June 26, 2012 / 09:04

  Multa bafta, draga mea! Eu nici nu imi mai amintesc cand am folosit primul rimel, dar cred ca eram deja la liceu :p

 3. Sunshine9
  June 26, 2012 / 09:06

  Frumoasa postare iar pozele vorbesc de la sine.Bravo:* Pe viitor, cred ca voi cumpara si eu aceasta mascara. Deocamdata, mai am 2 mascara neincepute:))

 4. June 26, 2012 / 09:12

  Mulțumesc 🙂
  Mie chiar îmi place foarte mult aceasta mascara și cred că în curând îmi voi achiziționa și prima mea iubire : Carbon Black.
  Trebuie să o încerci și tu.Eu doar 2 straturi subțiri am aplicat și genele mele mici sunt mult mai mari 😡

 5. antoaneta puian
  June 26, 2012 / 09:53

  Am avut si eu mascara asta.Imi amintesc ca tare faina era.Eu daca nu-mipun mascara pe gene am senzatia ca-s dezbracata,dealtfel si daca nu ma machiez am aceeasi senzatie.Dar pt mine mascara e o chestie ultra necesara….atunci am si eu ochi,ca altfel parca as fi tunsa:)))))))

 6. Ana-Maria Gurgu
  June 26, 2012 / 09:54

  Ce povestioara frumoasa.Foarte frumos review-ul! Multumim! Si eu consider ca un "strop" de mascara te poate face sa vezi lumea altfel, sau mai bine sa te vezi putin mai buna cand te uiti in oglinda! Deci se pare ca asta imi lipsea mie in zilele in care ma priveam in oglinda si ma demoralizam de tot :)) Hmm interesant! :*:*

 7. June 26, 2012 / 10:00

  Mă bucur că îți place!
  Și mie mi se părea foarte ciudat acel sentiment când nu foloseam mascara 😀

 8. June 26, 2012 / 10:01

  Eu la machiaj(fard,creion dermatograf) aș putea renunța dar la mascara…ba!
  Dacă nu am ochii conturați parcă nu sunt eu :))

 9. antoaneta puian
  June 26, 2012 / 10:16

  eh,cam asa si eu :))))

 10. June 26, 2012 / 11:36

  Foarte dragut articol!
  Eu cu siguranta nu as putea sa traiesc fara mascara. Nu am dormit acasa o seara si mi-am uitat rimelul(desi mi-am luat cu mine tot arsenalul,un fel de strictul necesar plus lucruri inutile doar pentru o simineata dar nu si mascara),m-am simtit aiurea toata ziua. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *