Strălucire fermecătoare până în vârful firelor de păr cu L`Oreal Elseve

  Interesant titlu nu-i așa? Iar șamponul Nutri-Gloss Cristal este mai mult decât interesant datorită formulei ultra ușoare și particulelor de cristal.

  Pentru mine personal părul este foarte important,îi acord foare multă atenție și îngrijire (balsam,mască de păr și bifazic-hidronutritiv)
Când eram mică eram poreclită “fata cu părul de mătase” de către colegele și prietenele mamei mele pentru că părul meu era lung, foarte fin și stălucitor.
Acum când mă gândesc de ce acea stălucire a dispărut îmi dau seama prin câte a trecut părul meu: ondulat,întins,soare,vopsea de păr și lista continuă…

  În căutarea șamponului perfect am realizat că nu fac nimic altceva decât să mă duc cu ochii închiși la cumpărături pentru că dacă înainte să intru în magazin îmi spuneam “o să îmi cumpăr un șampon pentru stălucire sau hidratant”, ieșeam cu unul la promoție (nu pot rezista tentației) sau cu unul nou apărut la T.V. Deci în nici un caz cu ceea ce aveam nevoie.

  Prima mea impresie despre șamponul L`Oreal a fost  : foarte girly ambalajul este roz și plin de particule sclipitoare care pur și simplu te fascinează.

  Inițial nu am vrut să îl testez, l-am pus pe birou pentru a scrie un review despre el .Tot uitându-mă la el a intervenit curiozitatea “oare cum va arăta părul meu după ce îl folosesc?” , “oare chiar o să strălucească?” , “acele particule îmi vor rămâne în păr?” … și așa mai departe până nu am mai putut rezista tentației și l-am testat.

  Imediat ce am  umezit părul,am aplicat șamponul…și m-am bucurat ca un copil mic de spuma generoasă făcută de acest șampon.

 

  Chiar nu mă aștept la un rezultat așa de plăcut și impresionant.Am fost uimită când am constatat cât de mătăsos era,ușor ca un fulg și mult mai drept astfel nu l-am mai întins cu placa de păr.

  Ei bine…și cu particulele de cristal cum a rămas?Nici nu o să ghiciți ce speciale erau…s-au dizolvat în apă! Nici nu mă așteptam să nu am sclipici în păr.
 Mirosul…este de nedescris.Miroase extraordinar iar părul meu a rămas impregnat cu o aromă fructată aproximativ 24h.

Sunt mai mult decât încântată de acest șampon și pot spune că am avut o experință parfumată și sclipitoare exact ca o seară de vară  cu mii de stele strălucitoare.

Perle+microcristale exact ca cele din șamponul Nutri-Gloss Cristal

Acestă postare face parte din Școala de Beauty Blogging și nu uitați să mă votați : Podgorencu Adina aici – Școala de Beauty.Vă mulțumesc!

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Ana-Maria Gurgu
    June 20, 2012 / 08:22

    Uuu ce fain! Eu ca sa am parul stralucitor trebuie sa-l vopsesc, poate o sa-l incerc si eu, dar acum sa vina vremurile mai bune! 🙂 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *