Goodbye my lover you served me so well

   Știu că vă plac noutățile și am introdus pe blog o altfel de postare : “Goodbye my lover,you served me so well” în care o să vă spun cât de bine m-am “înțeles”cu unele produse cosmetice.

Astăzi o să vă scriu despre fondul de ten L`Oreal Paris – Matte Morphose al cărui review l-ați citit aici.

    Cu siguranță știți sentimentul acela de îndrăgire când un produs parcă a fost făcut pentru voi.
Acest fond de ten mi a plăcut până la ultima picătură datorită pensulei pentru fond de ten (și chiar am reușit să îl folosesc până la sfârșit față de altele care expirau în dulap).

    Am rămas cu aceași părere despre acest produs și îmi place la fel de mult ca în prima zi de utilizare.Textura lui nu sa modificat în timp,aceași rezistență a avut pe tenul meu și în zilele călduroase.
 Zona T cea care lucește mereu este ascunsă,porii dilatați sunt invizibili,m-am bucurat în fiecare zi de un ten precum catifeaua cu un finish uniform și mat.Am utilizat acest fond de ten foarte mult timp,chiar dacă conține doar 20 ml.Se demachiază foarte ușor și cu șervețele umede (eu am folosit Garnier cu apă de struguri din pachet ul special cu fard și mascara). Iar atunci când am avut probleme cu pielea uscată din jurul nasului acest fond de ten nu mi-a evidențiat acest lucru.

   Singurul dezavantaj al acestui fond de ten este cantitatea mică de produs…eu una mi-aș fi dorit să nu se termine niciodată…
Recomand acest fond de ten persoanelor cu tenul normal dar și cu tenul mixt sau gras(pentru că este matifiant și nu va pune în evidență coșurile).

Cu prima ocazie voi achiziționa acest fond de ten,dar până atunci va fi pe wishlist-ul meu.

Follow:
Share:

2 Comments

 1. loredanastefania
  June 6, 2012 / 07:29

  ce nuanta ai avut tu? si cum e tenul tau?:D

 2. June 6, 2012 / 11:33

  Eu am avut nuanța 140.
  Tenul meu nu este perfect,zona T lucește dacă nu folosesc o cremă matefiantă mereu,mici coșuri și puncte negre.Nu am un ten sensibil dar foarte greu îmi găsesc un fond de ten care să îmi placă și mai ales să nu fie ca o mască.
  Pupici :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *