Review Fond de ten Sally Hansen – Natural Beauty

Astăzi vă prezint un fond de ten de care nu am mai auzit până acum: Sally Hansen Natural Beauty. Țin să precizez că eu am un ten mixt (câteodată uscat și lucios în zona T). În general sunt pretențioasă la fondurile de ten și foarte rar îmi găsesc fondul de ten ideal, iar ideal înseamnă pentru mine să aibă o acoperire medie spre mare, textură ușoară și să nu aibă efect de mască.

 Descrierea produsului:

Fond de ten Sally Hansen – Natural beauty

 • Fin, natural, eficient, acest fond de ten lichid natural ajuta la acoperirea imperfectiunilor tenului.
 • Mai mult, hidrateaza si protejeaza pielea.
 • Contine ingrediente certificate organic si pigmenti minerali.
 • Fara  parabeni, coloranti sintetici, uleiuri minerale sau derivate animaliere.
 • Ambalajul fondului de ten Sally Hansen nu permite patrunderea aerului, lucru necesar pentru ca produsul, fara
  conservanti de sinteza, sa reziste cat mai mult timp fara a fi
  contaminat cu bacterii.

Părerea mea despre fondul de ten Sally Hansen:

Dacă până acum nu vroiam să aud de un fond de ten natural ,iluminator acum am descoperit idealul  și spun asta pentru că nu este uleios și nu îmi incarcă tenul. Textura lui este întradevăr foarte fină,se aplică foarte ușor cu ajutorul unei pensule sau burețel. Acoperirea lui este medie spre mare și nu îmi pune în evidentă fiecare imperfecțiune a pielii. Finish-ul lui este natural și iluminator, iar când spun un fond de ten iluminant nu mă refer la luciul acela inestetic ci doar la o mică strălucire adica nu este mat.

Îmi place foarte mult ambalajul acestui fond de ten.Este compact, din sticlă,prevăzut cu pompiță. Nu trebuie diluat sau aplicat cu apă termală/apă tonică pentru a se întinde. Nu lasă urme,și nu îmi încarcă tenul. Compoziția lui este mai mult decât perfectă nu are parabeni.uleiuri sau coloranți. How cool is that! Este perfect pentru vară,nu curge,rezită bine la trasfer (când foloseam alte fond-uri de ten ecranul telefonului mobil era plin de fond de ten,dar acest fond de ten nu a lăsat decât urme foarte mici).  În concluzie când se va termina cu siguranță îl voi achiziționa, și cred că în curând voi renunța la fondurile de ten mate în favoarea celor normale/iluminante.

Swatch-ul nuanței Sandy Beige (Beige sable) 

Alte detalii:

 • Este fabricat în Italia;
 • Gramaj: 28,3 g
 • Preț super mic 25 lei.
 • Îl puteți achiziționa de pe site-ul e-cosmetice.net
Follow:
Share:

3 Comments

 1. May 19, 2012 / 17:59

  il am si eu, imi place foarte mult ca si textura dar nuanta este prea inchisa pt mine, abia daca l-am folosit de doua ori si l-am combinat cu altul mai deschis ca sa iasa ceva 🙁

 2. May 21, 2012 / 12:03

  E adevărul 100% eu îl ador.Mai ales acum că vine vara este mai mult de cât perfect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *