Impresia mea despre produsele BIO

 Nu este un review…doar vă spun împresia mea despre cele 3 produse Bio și mă bucur că am avut ocazia să le testez datorită Laurei .

Știți vorba aceea…până nu încerci nu o să știi niciodată.Până acum nu m-am gândit să folosesc produse Bio pentru că am diverse produse pe care eu le ador (în privința machiajului : nuanțe diversificate,texturi cremoase/fine etc).

1.Rujul Benecos nuanța Pearl este un ruj natural cu textură cremoasă și are reflexii roz (particule strălucitoare).Are un miros plăcut și îmi aduce aminte de un ruj pe care îl folosea mama când eram eu mică (mi-a rămas împregnat în minte acel miros).Îl pot folosi simplu dar și alături de un ruj mat pentru reflexiile lui superbe.

 Swatch 

2.Gloss-ul de buze Benecos nuanța Natural Rose îmi place pentru că are o culoare foarte naturală cu un pic de roz mai mult îl pot considera un gloss nude-roziu.Nu îmi deshidratează buzele și le conferă un luciu de durată.
Nu îmi place mirosul și gustul acestui gloss pentru că miroase puternic și înțepător a plante (pe etichetă specifică că are aromă fructată).În fond nu mă deranjează așa de tare pentru că “suferă baba la frumusețe…”

 Swatch 

3.Fardul de ochi Benecos- nuanța Clouds 122 este perfect pentru un machiaj soft de zi.
Conține două farduri perlate,unu de culoarea untului iar celălalt albastru deschis.Împreună cu un primer rezistă pe ochi cel puțin 8 ore. Îmi place pentru că fardul nu este prăfos,este bine pigmentat și ușor de blenduit.

Voi ce împresie aveți despre produsele Bio?Mie chiar au început să îmi placă!
Follow:
Share:

7 Comments

 1. RaduAdina
  May 13, 2012 / 12:32

  Asa este pana nu incerci nu ai de unde sa stii.Eu am o crema de maini bio si imi place ca hidrateaza foarte bine

 2. claudia-gabriela
  May 15, 2012 / 11:00

  si mie miau  lasat o inpresie buna unele produse bio  cei drept pina nu incerci sa ti dai seama nu ai cum  sa stii insa mie imi place  nuanta rujului .

 3. May 15, 2012 / 13:18

   Mă bucur că și ție îți plac produsele cosmetice Bio.

 4. jj_2002
  May 18, 2012 / 12:41

  Imi plac produsele bio, insa majoritatea nu sunt la indemana oricui din cauza preturilor mai mari decat al celorlate produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *