Sunt cea mai fericita Trenderita

Dupa experienta placuta pe care am avut-o in campania Palette Mousse Color cu “delicioasa” vopsea de par a venit timpul rezultatelor. Dupa cum vedeti am fost trenderita cu numarul 2. Am ramas pur si simplu uimita cand am vazut! Nu ma asteptam ca in a doua mea campanie alaturi de minunata lume trendereasca sa fiu in top-ul trenderitelor care primesc premii*.

*pentru mine este mai importanta bucuria si emotiile pe care le am atunci cand imi vad numele pe o lista,sau cand castig ceva.
Acesta este kit-ul de ingrijire a parului vopsit pe care l-am primit 🙂

  Abia astept sa le testez.

Cu siguranta o sa fie un review
A fi trender inseamna sa faci ceva special.Stiam de mult timp site-ul Trender.ro Si prin octombrie-noiembrie am indraznit sa ma inscriu. Prima mea campanie a fost Revicel…si am fost printre cele 20 castigatoare a voucher-ului de 20% reducere,iar acum campania Palette m-a facut sa ma simt implinita,sa stiu ca eu cu manutele mele am facut ceva pentru mine cat si pentru persoanele carora le-am recomandat acel produs. Daca va fi posibil… imi doresc sa particip si la urmatoarele campanii. Imi place ceea ce fac,imi place sa vorbesc despre produse si sa impartasesc informatii care pentru altii sunt “pretioase”.
Pupici,
Adina

Follow:
Share:

2 Comments

  1. January 23, 2012 / 20:24

    Felicitari!Si eu am am fost trenderita pentru a doua oara si am ramas uimita cand m-am vazut intre primele 15 trenderite (pe locul 14:)).La campania Revicel am fost pe locul 108 si am fost dezamagita de mine.Acum insa voiam macar sa fiu in prima jumatate.
    Si eu sunt la fel: ma bucur foarte mult cand imi vad numele pe o lista chiar daca premiul nu este de o valoare mare.

  2. Hermina
    January 23, 2012 / 20:25

    felicitari !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *