Wishlist Noiembrie

Pentru începutul lunii noiembrie, mi-am notat în lista de dorințe (wishlist) , câteva produse de îngrijire/înfrumusețare dar și un outfit inspirațional pentru următoarele achizișii. Majoritatea dintre produse, pe care le-am descoperit, sunt budget-friendly și cu siguranță le voi achiziționa cât mai curând.

Așadar, produsele de pe wishlist sunt:

Wishlist Sleek

Trusele Sleek. Sunt foarte accesibile, conțin 12 farduri în diverse nuanțe. Au o pigmentație foarte bună iar împreună cu un primer rezistă întreaga zi. Pentru început, o  paletă must have e Au Naturel. Perfectă pentru un machiaj de zi dar și smokey dramatic, pentru seară.Crema iluminatoare de la e.l.f mi-a atras atenția de curând. Deși nu folosesc în mod special produse pentru iluminare, review-urile acestui produs, m-au convins să îi acord o șansă. Îl pot folosi atât pentru a ilumina arcada, cât și pomeții sau buzele.

Vichy este un brand pe care l-am descoperit în anul 2010 iar de atunci am început să folosesc regulat produsele lor. Cel mai mult mi-a plăcut gama Normaderm. Într-adevăr, rezultate vizibile după prima lună de utilizare. Pe wishlist am adăugat această cremă Pro Mat ce promite matefierea tenului și reglarea excesului de sebuum. Sunt sigură că va da roade în zona T a tenului meu.

Tot de la acest brand, îmi doresc și un fond de ten cu aceleași proprietăți precum gama cu care m-am obișnuit – Normaderm. Mă aștept să aibă o acoperire cel puțin medie și să mențină tenul fresh peste 8ore… iar dacă ar fi rezistent și la transfer, cu siguranță va fi preferatul meu.Iar ca inspirație pentru următoarele cumpărări, am ales un outfit propus de EmmaWatson, în trend cu noile tendințe din toamna/iarna 2011. Se poartă în mod special, tonurile de gri, combinate cu elemente de clasice de culoare neagră. Blănurile și nuanțele de bej deschis, dau un farmec aparte oricărui outfit.

Voi ce produse/haine aveți pe wishlist?

Follow:
Share:

1 Comment

  1. November 6, 2011 / 18:52

    Mi-as dori o trusa naturala Sleek, f faine nuantele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *