Declar razboi celulitei ! – Tratament Revicel

  Tocmai am primit pachetul Revicel din campania de testare lansată de Trender.ro și l-am pozat alături de un mic peisaj din grădina mea.Toamna aceasta după multele tentații dulci acumulate pe timpul verii.

 
În primul rând încă de când am primit pachetul am remarcat ce modele frumoase conțin produsele Revicel.Ador motivele florale abstracte și mai ales culoarea care mi-a atras privirea.
Până acum am încercat doar două creme anticelulitice dar niciuna nu avea o textură așa de bogată,cremoasă și parfumată ca cea Revicel.
Începând din data de 21.11.2011 împreună cu mama mea voi testa aceste două produse destinate persoanelor cu început de celulită și cu celulită ceva mai accentuată.

Stadiile noastre de celulită :

 • Stadiul meu de celulită este Stadiul  I (celulita uşoară) [La
  început tonusul pielii scade nesemnificativ, iar suprafaţa pielii este
  aparent netedă. Dacă este strânsă în pliu, pielea de pe coapse capătă un
  aspect inestetic de coajă de portocală.]
 • Al mamei mele este  Stadiul II (celulita medie) [Aspectul
  de coaja de portocală este evident şi fără a strânge pielea şi apar
  gropiţe inestetice. Tonusul pielii scade continuu, pielea parcă se
  ofileşte. Adipocitele cresc în volum, apare edem local, iar zona
  afectată devine dureroasă la masaj.]

Descrierea produsului:
Cremă anticelulitică cu ardei iute și alge marine.
Efect:Efectele celulitei sunt vizibil înlăturate.
Rezultat: Rezultate dovedite după 4 săptămâni de utilizare folosindu-se dimineața și seara.Cum am folosit atât eu cât și mama mea aceste produse : 


În fiecare seară după duș am aplicat această cremă după care am masat zona cu probleme după care am stat la căldură pentru a accentua și efectul de căldură a cremei Revicel.Recunosc că prima dată când am aplicat-o nu m-am așteptat să creeze acea călduri,ba mai mult pielea începuse să transpire și statul adipos de pe zona afectată (coapse) de celulită a mamei mele,începuse să se diminueze.
Pielea mea și a mamei mele este vizibil mai fermă,netedă și elastică după doar 3 săptămâni în care am aplicat această cremă minune împreună cu un masaj de tip anticelulitic.
După aceste 3 săptămâni celulita mamei mele a ajuns undeva la stadiu 1,5 dacă aș putea spune așa.Ea va urma tratamentul și sper că în curând va fi 100% mulțumită de rezultate.

P.S Crema este foarte iute.Aveți grijă să vă clătiți pe mâini foarte bine și evitați să vă atingeți fața sau ochii!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *