Pupa Milano gel pentru sprâncene 003

Atunci când s-a deschis magazinul de cosmetice Pupa Milano în Constanța, nu am rezistat tentației de a trece pragul magazinului și de a-mi cumpăra ceva. Admirasem produsele și într-un magazin din Roma, iar tot de acolo am plecat și cu un lac de unghii. Pe lângă farduri, bronzerele tentante și rujurile extrem de pigmentate, mi-a atras atenția gelul pentru conturarea sprâncenelor…
pupa-milano-gel-pentru-sprancene-eyebrow-definition-cream-003-cocoa

Review Pupa Milano Eyebrow Definition Cream 003 Cocoa:

pupa-milano-gel-pentru-conturarea-sprancenelor-003-cocoa-pensula-pentru-sprancene

După ce am încercat testerele în magazin, eram în dubii ce culoare să aleg. Îmi doream o nuanță maro, fără subton roșiatic și apropiată de culoarea părului meu natural. Dintre nuanțele 003 Cocoa și 004 Dark Chocolate, am ales prima variantă, deși am fost puțin înșelată de lumina rece din magazin.

În cutia produsului, am găsit și o mini pensulă pentru aplicarea gelului destinat conturării sprâncenelor. La început am fost sceptică, nu mă așteptam să fie precisă precum majoritatea mini pensulelor sau a aplicatoarelor care vin însoțite de produse. Deși are o dimensiune redusă, capacul se poate uni și ajunge la o mărime suficentă cât să poată fi manevrată.

Gelul are o consistență light-cremoasă, destul de pigmentată care poate fi întinsă cu ușurință. După aplicare, acesta se usucă și devenine waterproof. Cu el se poate corecta forma sprâncenelor dar se pot crea și linii fine ce pot imita firele de păr.

pupa-milano-eyebrow-definition-cream-003-cocoa

Pupa Milano Eyebrow Definition Cream 003 Cocoa

De ce am ales un produs cremă pentru conturarea sprâncenelor?

Până acum obișnuiam să îmi conturez sprâncenele cu fard, nu obțineam un efect intens dar era simplu și ușor de aplicat, chiar și în zilele în care eram pe fugă. În sezonul cald, atunci când afară sunt temperaturi ridicate, fardul nu rezistă deoarece îmi transpiră sprâncenele și am tendința de a le șterge mereu. De când folosesc acest gel, am renunțat să îmi retușez sprâncenele pe parcursul zilei și chiar sunt mulțumită de acest produs. Cu el pot defini sprâncenele iar un alt lucru care îmi place la acest produs, este fixarea firelor de păr. Este simplu de aplicat iar pensula este suficient de precisă pentru conturarea și celor mai subțiri sprâncene.

swatch-pupa-milano-eyebrow-definition-cream

Swatch Pupa Milano Eyebrow Definition Cream 003 Cocoa

Rezistă cu brio pe parcursul zilei, chiar și la apă. L-am testat pe mână, cu jet de apă rece, apoi fierbinte și a rămas la fel de intens. Culoarea lui este apropiată de ceea ce îmi doream și am impresia că “oxidează” după aplicare (se închide puțin la culoare). Fiind un produs rezistent la apă, se demachiază cu ajutorul unui demachiant bifazic.

Alte detalii:

– Conține 2,7 ml
– Expiră la 6 luni de la deschidere
– Nu conține parabeni
– Fabricat în Italia
– Preț 47lei
– În magazinele Pupa Milano se pot crea carduri de fidelitate iar în baza lor puteți obține reduceri

Ați folosit până acum produsele Pupa Milano? Ce anume v-a plăcut?

Follow:
Share:

3 Comments

  1. July 5, 2016 / 11:16

    Ah, nici nu stiam ca ti l-ai luat! <3

  2. July 5, 2016 / 11:54

    Nu știam că există :-/ Având in vedere că salivez dupa Pomada de la ABH, cred ca o sa il incerc mai intai pe cel de la Pupa sa vad daca ma descurc :)) Pana la urma, care este mai ok ca si culoare Cocoa sau Dark Chocolate?Te pup!:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *