5 produse care nu trebuie să îţi lipsească din geanta de plajă

     Sunt sigură că și voi aveți aceași problemă când veniți la mare… fie cărați prea multe produse, fie nu aveți nici o idee despre strictul necesar și ce ar trebui să conțină geanta de plajă, pentru a petrece câteva ore relaxante pe nisipul fierbinte…

În prima parte m-am gândit să mă limitez la 5 produse, urmând în partea “Extra” care și ea conține alte lucruri pe care ar fi ideal să le avem pe plajă.

     Încep cu ceea ce este foarte important : să ne protejăm întreaga suprafață a corpului, de razele solare periculoase UVA. Eu am ales, de data aceasta, o loțiune spray de la Elmiplant deoarece anul trecut am folosit loțiunea și mi-a plăcut foarte mult. Având ambalaje noi, a fost o adevărată plăcere să le studiez și să aleg ceea ce mi se potrivește. În plus, au prețuri foarte accesibile.

Conține unt de shea, e rezistentă la apă și fără parabeni…ce mi-aș fi dorit mai mult de atât?!
Preț 17 lei *Auchan Constanța

Următorul produs, pe care eu îl prefer și îl recomand este : Aquafluid de la Bioderma despre care puteți citi aici (Photoderm MAX SPF50+). Nuanța Doree este pe placul meu iar cele 2 lucruri extra care le propun sunt : apa micelară Sensibio H2O și dischetele demachiante. De ce?! Pentru că pe plajă, tenul transpiră și trebuie curățat… iar dacă este sensibil la apa sărată a mării, îl puteți calma cu apa micelară. Există și varianta travel size, pe care o recomand pentru călătorii sau pur și simplu dacă nu ați încercat-o până acum.
Preț Sensibio – aprox. 35-40 lei 250ml / travel size 11-13lei 100ml
       Aquafluid Doree – aprox. 40 – 60lei

Fie că ești o iubitoare de parfumuri sau ai plăcerea de a mirosi frumos oriunde și oricând, de acum poți lua cu tine parfumul preferat în Travalo. Ce este Travalo? Este un recipient de 5ml în care poți ține parfumul preferat în poșetă, bagaj/vacanță sau oriunde la îndemână. Eu am încercat colecțiile Classic, Milano și Perfume Pod. Oscilez între Classic și Milano… dar Milano este preferatul meu.

Acesta se încarcă simplu și rapid, detașând capătul pulverizatorului parfumului și apăsându-l în suportul special din capătul recipientului Travalo. Prin apăsarea multiplă, Travalo se va umple cu parfum.
Preț (neafișat pe site) poate fi achiziționat din aeroporturi – Travalo.com
Și nu în ultimul rând… deodorantul. Credeți-mă, este o necesitate. Vă puteți lua deodorantul preferat, fie un travel size (mini deodorant). Pentru persoanele care transpiră și vor să fie protejate de mirosurile neplăcute, recomand deodorantele Bourjois. Sunt preferatele mele de cel puțin 5 ani și de-a lungul timpului am încercat aproape toate variantele disponibile. Dacă ar fi să aleg numai unul, No Defaut este preferatul meu și l-am recumpărat de foooarte multe ori. Ador mirosul lui, nu lasă urme și persistă cel puțin 18h.

Preț 12lei *Auchan Constanța

5 produse care nu trebuie să îți lipsească din geanta de plajă

EXTRA : Pe lângă servețelele uscate/ umede, prosop și un eventual accesoriu pentru păr, nu uitați să luați și un balsam de buze, mai ales dacă acestea au tendința de a se usca. Cele cu SPF (factor de protecție solară) reprezintă un avantaj, puteți alege brand-uri precum Bioderma, Neutrogena, Palmer’s etc. Eu îl folosesc pe cel Eglantine care îmi lasă buzele hidratate și foarte catifelate.

Hidratare & snacks-uri : nu trebuie să lipsească apa plată/minerală, după preferințe… și înainte să plecați spre plajă, vă recomand să treceți prin Maritimo pentru a vă cumpăra o cafea/Iced Caffe/Frappucinno cu care vă puteți delecta pe malul mării.
… Ochelarii de soare sau dacă aveți plăcerea să citiți pe plajă, vă puteți lua o carte (sau Kindle) /revistă. Sau dacă vă pasionează subiectele de beauty&fashion, puteți citi bloguri fie de pe telefon, tabletă sau chiar și laptop (dacă aveți unul de dimensiuni reduse).
Pentru protecția telefonului, în care poate intra apă sau nisip, vă recomand să folosiți o husă sau pouch-ul waterproof pe care îl puteți cumpăra din Auchan. Acesta nu numai că vă protejează telefonul ci puteți pleca cu amintiri imortalizate, poze inedite în mare… subacvatice.

Preț 16lei *Auchan Constanța

Cam atât pentru această primă postare, vor urma și altele cu idei pentru îngrijirea pielii înainte & după plajă, alte produse pe care ar trebui să le aveți în bagajul pentru vacanța la mare, outfit-uri… Iar dacă aveți și alte idei / produse utile, nu ezitați să le menționați în comentarii.

Ce conține geanta ta de plajă? Ce produse cu SPF ai încercat până acum?
Follow:
Share:

17 Comments

  1. Andra Katerina
    June 18, 2015 / 11:20

    geanta mea de plaja… nu exista :))
    sunt sensibila la soare si nici nu mi place, eu prefer sa fiu morticia. insa o crema de fata cu spf vara..e un must!

  2. June 18, 2015 / 11:25

    :)) și eu vroiam să te invit la mare…
    Oh! Eu ador să îmi petrec timpul lenevind pe plajă…acum mă reține sesiunea, dar abia aștept să mă bronzez (mie îmi place foarte mult) 😀
    Te pup :*!

  3. Andra Katerina
    June 18, 2015 / 11:27

    oh, dar poti sa ma inviti :))))
    imi place la mare, nu mi place sa stau la plaja..
    serile in schimb, le petrec pe plaja cu mojito, hihi.

  4. June 18, 2015 / 12:26

    Saptamana trecuta am cumparat si eu Elmiplant doar cu factor de protectie 50. Mirosul si consistenta cremei este foarte buna, dar nu rezista la razele solare puternice. Sotul fiind mai sensibil din pacate dupa 40 min. stat in apa s-a ars 🙁 Pentru mine care sunt mai creola, este perfecta! Vai ce pofta mi s-a facut de o cafea Starbucks!

  5. June 18, 2015 / 12:38

    Imi place mult pouch-ul waterproof,chiar o sa imi cumpar si eu unul inainte de concediu 🙂 In rest geanta mea de plaja contine cam aceleasi lucruri pe care le-ai mentionat si tu.Pupici

  6. plioti nicoletta manuela
    June 18, 2015 / 16:41

    vreau si eu husa 🙂

  7. June 18, 2015 / 19:07

    EU iau dupa mine apa termala, pe langa ochelari, palarie, creme cu protectie si balsam de buze.
    Pupici

  8. June 18, 2015 / 19:36

    O lista cu multe produse pe care le iau si eu 😀 numai ca eu am crema cu spf 50 si pentru corp..pupiii

  9. June 19, 2015 / 15:41

    Și mie îmi place foarte mult să merg la munte, toamna sau în special iarna. Vara prefer să mă relaxez pe plajă că e la 2 pași de mine. Mă bucur că și ție îți plac produsele Elmiplant.
    Mulțumesc mult! Apreciez :*
    Te pup!

  10. June 19, 2015 / 15:45

    Hahaha! Așa suntem noi…ne luăm o mulțime de lucruri, chiar și unele just in case. Și eu folosesc SPF 50 ocazional (în luna iulie).
    Te pup :*!

  11. June 19, 2015 / 15:46

    Ei, n-am mai folosit apa termală de mult timp, dar de regulă o țineam în frigider (în compartimentul pentru legume) și o foloseam după plajă.
    Te pup draga mea! :*

  12. June 19, 2015 / 15:48

    Eu m-am distrat copios la mare, făcându-mi poze sub apă :))
    Mă bucur că gândim la fel și geanta ta conține aceleași lucruri.
    Te pup :*!

  13. June 19, 2015 / 15:51

    Am avut și eu crema…mi-a plăcut enorm de mult. Vara asta am vrut să încerc și spray-ul dar… daaarrr vreau și cremele, chiar și uleiul Elmiplant.
    Îmi pare rău să aud ce a pățit soțul tău 🙁 ai grijă să aplice crema des dacă are pielea atât de sensibilă.
    P.S loțiune după plajă de la Elmiplant (în varianta spray) e foarte bună! Dacă te înroșești de la plajă, a doua zi după aplicare nu mai ai nimic.
    Te invit eu la un Starbucks… hai la mare :*!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *