Vopsea Palette Deluxe Șaten Ciocolatiu 750 (poze înainte și după vopsire)

Dacă vă amintiți, acum puțin timp am scris despre vopseaua de păr Palette Deluxe, pe care am folosit-o pentru a-mi deschide nuanța de blond al ombrelor mele. Între timp am mai achiziționat două cutii de vopsea nuanța 750 Șaten Ciocolatiu pe care le-am testat pe mama mea.

M-am gândit să vă scriu această postare pentru a vă arăta poze “înainte și după” vopsire, deoarece în cealaltă postare nu am avut nimic de menționat asupra firelor de păr albe și gradul de acoperire. Întregul review dar și părerea mea despre nuanța Blond Argintiu o puteți citi aici : Palette Deluxe 218 (Blond Argintiu).
Îmi mențin părerea despre calitatea vopselei și mirosul plăcut al acesteia. Țin să menționez că eu am vopsit-o pe mama mea și cred că multe persoane fac acest lucru dacă au încredere în vopseaua aleasă și se pricep să o aplice corect & uniform. Vopseaua se prepară în tubul prevăzut cu aplicator care facilitează aplicarea față de clasica vopsea cremă Palette.

1 pereche de mănuși, dispozitiv de aplicare cu emulsie fixatoare, tubul cu cremă colorantă, tratament și pliant cu instrucțiuni

Revenind la ceea ce încercam să vă spun despre părul mamei mele. După un timp îndelungat în care părul a fost vopsit nuanțe de șaten (deschis,închis sau cu reflexii), părul ei are tendința de a se decolora, nu complet ci șuvițe (au aspectul unui păr ars). Având 40+ de ani, firele albe au început să se înmulțească și mereu este în căutarea unei vopsele care să aibă un grad de acoperire mare și mai ales să fie rezistentă. Am ales nuanța de șaten ciocolatiu deoarece mie îmi plac foarte mult reflexiile aurii. Dacă nu aș îndrăgi atât de mult ombrele mele, m-aș vopsi și eu cu această nuanță.

Mai jos puteți vedea cum arăta o parte din păr : înainte de vopsire, după ce am aplicat vopseaua și rezultatul final. Bineînțeles că pentru un rezultat precum cel de pe ambalaj necesita o decolorare a părului.
Firele albe au fost acoperite, partea de păr unde era decolorată s-a uniformizat și părul a căpătat reflexii și o strălucire aparte. Săptămâna viitoare voi face un later update la această postare și voi publica cum arată părul vopsit după o lună. Sunt sigură că de sărbători veți fi în căutarea unor nuanțe ciocolatii și vi-o recomand pe aceasta, mai ales dacă aveți părul mai deschis la culoare decât al mamei mele.

Voi ați încercat vopseaua Palette Deluxe? Ce nuanțe vă plac?

Vă pup!

Follow:
Share:

17 Comments

  1. December 12, 2013 / 17:03

    Eu sunt la a treia vopsire cu Deluxe, eu folosesc rosul lor si imi place. 🙂
    La ciocolatiu voiam si eu sa revin, pus peste rosu ar trebui sa aiba reflexii frumoase, dar nu am vrut sa risc de sarbatori. :))
    Pupici

  2. December 15, 2013 / 00:16

    Și eu mooor după un ciocolatiu…până la urmă cred că numai rezist tentației și renunț la ombre :))

  3. Mihaela Bolea
    December 15, 2013 / 00:40

    Nuanţa de pe cutie e chiar frumoasă! ♥

  4. Spac Cristina
    December 15, 2013 / 14:42

    Am folosit si eu vopseaua Palette,dar nu din gama Deluxe,tot un ciocolatiu,care a iesit ingrozitor de mult dupa prima spalare.!Eu am fost multumita de Loreal Casting Gloss,care da parului niste refexii minunate!

  5. December 15, 2013 / 16:02

    Nu am încercat L Oreal pentru că mi se par că au prețuri foarte mari pentru calitatea pe care o oferă. De exemplu vopseaua Wellaton este mult mai bună și accesibilă.
    Palette este foarte accesibilă persoanelor cu un buget mic 🙂 nu putem avea mari pretenții 😀

  6. December 15, 2013 / 16:03

    Daaa! Cele blonde dacă o folosesc cu siguranță vor avea nuanța de pe ambalaj

  7. Alexis Cerbanic
    December 17, 2013 / 21:22

    Superba,exact nuanta pe care o caut!Cat timp ai tinut vopseaua pe par inainte sa o speli?De obicei tin vopseaua 35-40 min si iese foarte inchisa spre brunet…eu oricum am parul saten inchis dar imi doresc o nuanta cu tenta aurie pe care cu greu o obtin:p.Mersi:)!

  8. December 17, 2013 / 21:45

    Cam 30-35 minute 😀 din păcate pentru ați ieși o nuanță deschisă pe un păr șaten înschis…trebuie să îl decolorezi 🙁

  9. Cami Bia
    December 17, 2013 / 21:48

    Si eu caut o nuanta de genul acesta, este superba. Am ramas cu suvite decolorate rau si cam asta se intampla dupa fiecare vopsire dupa un anumit timp.

  10. Alexis Cerbanic
    December 17, 2013 / 22:25

    Off…ma gandeam eu…dar din pacate in ultima vreme parul meu a devenit cam fragil si un decolorat nu cred ca ar fi tocmai binevenit…mersi mult pt raspuns:)!

  11. December 18, 2013 / 01:33

    Exact aceași problemă o are și mama mea 🙁 sunt curioasă dacă această vopsea va rezista mai mult timp pe păr și voi reveni cu un update.

  12. December 18, 2013 / 01:34

    Și al meu din păcate la fel este. Încearcă un tratament cu keratină lichidă 😀
    Și eu visez la o nuanță perfectă de caramel sau ciocolatiu cu reflexii aurii 😀 dar din păcate pe un păr șaten/brunet nu ai de ales fără decolorant 🙁

  13. roxana
    December 18, 2013 / 06:51

    ce fel de rosu? si eu tot cu rosu sunt .

  14. December 18, 2013 / 10:10

    Roxana, e Rosu Intens, ma uit cand ajung acasa la numarul de pe cutie.
    Am folosit so Rosu rubiniu, dar pe culoarea mea de baza a iesit o idee mai inchid decat voiam.

  15. Alexis Cerbanic
    December 18, 2013 / 20:23

    Voi tine cont de sfat,mersi:D!

  16. Irina
    February 8, 2014 / 18:53

    Buna.Eu am facut o alergie foarte urata de la Casting Creme Gloss.Mi-au aparut niste vezicule pe urechi si pe ceafa foarte nasoale si mi-au trecut abia intr-o luna.Am avut niste mancarimi ingrozitoare,iar pe urechi practic mi s-a luat pielea si am stat doar 10-15 min cu vopseaua in cap,cum scrie pe prospect..Va recomand sa aveti grija cand folositi aceasta vopsea!Daca va uitati pe google,cele mai multe alergii sunt facute la vopseaua asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *