Vopsea Palette Deluxe Șaten Ciocolatiu 750 (poze înainte și după vopsire)


   Dacă vă amintiți, acum puțin timp am scris despre vopseaua de păr Palette Deluxe, pe care am folosit-o pentru a-mi deschide nuanța de blond al ombrelor mele. Între timp am mai achiziționat două cutii de vopsea nuanța 750 Șaten Ciocolatiu pe care le-am testat pe mama mea.

 M-am gândit să vă scriu această postare pentru a vă arăta poze "înainte și după" vopsire, deoarece în cealaltă postare nu am avut nimic de menționat asupra firelor de păr albe și gradul de acoperire. Întregul review dar și părerea mea despre nuanța Blond Argintiu o puteți citi aici : Palette Deluxe 218 (Blond Argintiu)

   Îmi mențin părerea despre calitatea vopselei și mirosul plăcut al acesteia. Țin să menționez că eu am vopsit-o pe mama mea și cred că multe persoane fac acest lucru dacă au încredere în vopseaua aleasă și se pricep să o aplice corect & uniform. Vopseaua se prepară în tubul prevăzut cu aplicator care facilitează aplicarea față de clasica vopsea cremă Palette.
1 pereche de mănuși, dispozitiv de aplicare cu emulsie fixatoare, 
tubul cu cremă colorantă, tratament și pliant cu instrucțiuni
    Revenind la ceea ce încercam să vă spun despre părul mamei mele. După un timp îndelungat în care părul a fost vopsit nuanțe de șaten (deschis,închis sau cu reflexii), părul ei are tendința de a se decolora, nu complet ci șuvițe (au aspectul unui păr ars). Având 40+ de ani, firele albe au început să se înmulțească și mereu este în căutarea unei vopsele care să aibă un grad de acoperire mare și mai ales să fie rezistentă. Am ales nuanța de șaten ciocolatiu deoarece mie îmi plac foarte mult reflexiile aurii. Dacă nu aș îndrăgi atât de mult ombrele mele, m-aș vopsi și eu cu această nuanță.

   Mai jos puteți vedea cum arăta o parte din păr : înainte de vopsire, după ce am aplicat vopseaua și rezultatul final. Bineînțeles că pentru un rezultat precum cel de pe ambalaj necesita o decolorare a părului.
    Firele albe au fost acoperite, partea de păr unde era decolorată s-a uniformizat și părul a căpătat reflexii și o strălucire aparte. Săptămâna viitoare voi face un later update la această postare și voi publica cum arată părul vopsit după o lună. Sunt sigură că de sărbători veți fi în căutarea unor nuanțe ciocolatii și vi-o recomand pe aceasta, mai ales dacă aveți părul mai deschis la culoare decât al mamei mele.

Voi ați încercat vopseaua Palette Deluxe? Ce nuanțe vă plac?
Vă pup!