Vopsea Palette Deluxe Blond Argintiu – Părerea mea despre ea și poze

   De curând a fost lansată vopseaua Palette Deluxe, care promite o vopsire extraordinară aceasta având o formulă bazată pe uleiuri hrănitoare, cu efect prelungit de menţinere a frumuseţii şi rezistenţei culorii, pentru culori intense şi o strălucire radiantă! De curiozitate am încercat-o și eu pentru a-mi deschide la culoare ombrele (sau mă rog,tentativa de ombre din părul meu mediu).

   Ceea ce m-a atras a fost efectul de decolorare 2-4 nuanțe și mai ales că atunci când mi-am făcut ombrele am folosit vopseaua Palette Natural Colors Blond Scandinavia (vopsea cu decolorant) care mi-a decolorat părul puțin cam…portocaliu.
Deși părul meu a trecut printr-o decolorare, nu eram dispusă să îl mai decolorez încă o dată și mi-a surâs ideea de a încerca acestă vopsea lightener. Altă curiozitate de a mea a fost să încerc și această gamă Deluxe, deoarece eu până în momentul de față foloseam vopseaua Palette (am încercat Natural Colors,Color Creme & Mousse)  și eram foarte mulțumită de ea în raport calitate-preț.

   Iată ce conține vopseaua Palette Deluxe :

1 pereche de mănuși, dispozitiv de aplicare cu emulsie fixatoare,
tubul cu cremă colorantă, tratament și pliant cu instrucțiuni

  Tot pe pliant am descoperit și secțiunea : bine de știut, unde am citit că această vopsea conține parfum creat de către una dintre cele mai faimoase case de parfumuri. Sincer mi-a plăcut foarte mult parfumul acesteia, părul rămâne parfumat, dar din păcate chiar nu am putut asocia mirosul cu un parfum cunoscut. Mi-ar fi plăcut să fie specificat. La fel miroase și masca tratament.
Conform instrucțiunilor am aplicat vopseaua pe păr, am lăsat-o să acționeze cca. 45 minute după care am clătit părul, am aplicat pentru 2 minute tratamentul cu 7 uleiuri și apoi nu mi-a rămas decât să îmi admir părul mult mai deschis la culoare, catifelat și parfumat.

Mai jos puteți vedea cum arăta părul meu înainte și după ce am folosit această vopsea.

Pozele au fost făcute afară *lumină naturală*

Sunt foarte mulțumită de noua culoare a părului meu, este vizibil mai deschis și întradevăr este blondul pe care mi-l doream. Din câte am observat, părul meu nu pare a fi afectat de această experiență, este strălucitor și fin.

În concluzie : mie îmi place această vopsea, mă bucur că au inclus și tratamentul după vopsire, ador mirosul acesteia și mi-aș fi dorit să schimbe mănușile (mă așteptam să fie diferite,mai calitative). Prețul este unul foarte accesibil : 14,45 lei am plătit pentru nuanța 218 (Hipermarket Auchan).

Follow:
Share:

7 Comments

  1. November 12, 2013 / 21:32

    Desi m-am vopsit de curand, m-ar tenta sa o iau ca sa imi mai deschid inca putin culoarea parului :)).

  2. Maria Dumitrescu
    November 13, 2013 / 01:15

    Eu in ultimele dati m-am facut cu Syoss, insa e ceva timp de cand nu am mai pus vopsea pe par…si acum as vrea sa fac o schimbare si nu stiu la care sa ma hotarasc…poate o voi incerca si eu…vreau rosuuuuu <3

  3. elisauc
    November 13, 2013 / 06:26

    eu personal cand ma vopseam si cand vopsesc folosesc doar Wella, mi se pare cea mai buna si cumnata mea care e coafeza mereu mi-a recomandat-o…insa vreau sa incerc si wella koleston de cativa ani si inca n-am pus mana pe ea :D…eu am fost dezamagita de palette 🙁

  4. November 13, 2013 / 09:14

    😕 O să țin cont de sfatul tău. Nu am încercat niciodată vopseaua Wella 😀 Pup :*

  5. Ancutza1993
    November 13, 2013 / 18:53

    Eu am folosit de la Palette precum si de la Wella vopsea roscata si mi-a placut mai mult cea din urma 🙂 Insa si palette am folosit numeroase ori

  6. Bianca Andreea
    February 12, 2015 / 17:08

    Am folosit-o si eu si mi se pare mirosul asemanator cu parfumul so elixir de la yves rocher 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *