Părerea mea despre plasturii Montagne Jounnesse

  Cred că de jumătate de an tot mă chinui (mereu uit) să îmi achiziționez plasturi pentru punctele negre.
Pe bloguri am citit păreri pro și contra despre plasturi,iar ca să îmi fac o idee clară despre ei mi i-am cumpărat din Kaufland la prețul de 8 (vigulă nu știu cât)…mai exact 9 lei.

Dacă până acum nu am folosit niciodată plasturi prima aplicare a lor a fost de probă.Știți voi…prima dată încerci ca să știi ce să nu greșești a doua oară.

Plasturele l-am găsit într-un plic care se desface foarte repede (nu necesită tăiat) și l-am pus în 2 secunde cum am nimerit,nici nu am stat să îl studiez prea mult.

Ca să nu fie un review de genul : ewww (dezgustător) o să vă povestesc despre experință  în loc să pun poze.Eu am niște puncte negre foarte adânci,urâte și până acum nu am apelat la cosmeticiană pentru că am tenul destul de sensibil și caut o perioadă favorabilă în care să mă ascund 1 săptămână până o să se vindece fiecare por.

1. Am urmat instrucțiunile.Am umezit nasul,am aplicat plasturele și am așteptat 20 minute.
2.Lipsa experienței își spune cuvântul.Am format o bulă de aer în plasture iar punctele negre nu au ieșit de acolo.E vina mea.
3.Nasul meu după dezlipirea plasturelui era roz,iar după ce m-am clătit cu apă rece și-a revenit.
Și 4… am fost mulțumită de rezultat.

Dacă vreți să vedeți punctele negre da-ți zoom.

   Nu m-am așteptat să îmi scoată fiecare punct negru,dar pentru prima dată am fost mulțumită de rezultat.
După această experiență,am așteptat 5 zile apoi am încercat și plasturele cu nr.2 de care am fost mult mai mulțumită pentru că l-am aplicat corect și am reușit să scot mult mai multe puncte negre.
Personal sunt încântată de acești plasturi,sunt foarte accesibili și au întradevăr un rezultat pozitiv pentru punctele mele adânci.
   O să îi recumpăr pentru că sunt o necesitate pentru mine.Punctele mele la suprafața nasului se văd albe,în relief și mă scot din minți! Mă tentează să merg la o ședință de extracție a punctelor negre dar deocamdată îmi e puțin teamă.
Pentru viitor m-am gândit să îmi cumpăr o loțiune pentru deschiderea porilor și apoi să folosesc acești plasturi să văd dacă o să scoată 90% din multitudinea punctelor negre de pe nasul meu.

Follow:
Share:

10 Comments

  1. dorysdodo
    July 4, 2012 / 15:47

    Am auzit si eu pareri bune despre acesti plasturi, sau despre masti, o sa mi le cumpar si eu, chiar ma incanta.multumim ptr review e foarte bun:*:* pupici

  2. Alina lui Brumarel
    July 4, 2012 / 16:02

    cred ca, per total, am auzit mai multe lucruri bune decat rele vizavi de acesti plasturi, asa ca trebuie sa-i caut si eu 🙂

  3. Cristina G.
    July 4, 2012 / 16:29

    Am folosit si eu acesti plasturi, recent i-am terminat. Si eu sunt multumita de ei, chiar daca nu au scos toate punctele negre (ce era de asteptat in cazul meu), macar arata pielea mai curata si nu mai sunt nevoita sa folosesc diverse produse de make-up pentru a-i ascunde.

  4. mayasecret
    July 4, 2012 / 16:31

    decat sa cumperi o solutie pentru deschiderea porilor mai bine pui un bol cu apa feribinte,stai cu fata deasupra lui si acoperi cu un servet. Porii se vor deschide instantaneu.:)

  5. July 4, 2012 / 16:47

    Îți mulțumesc pentru sfat.Am încercat să stau deasupra unui bol cu apă fierbinte și cu un prosop să mă acopăr dar nu pot sta.Mă frige fața și nici nu pot respira 🙁 (probabil din cauza astm-ului din copilărie).

  6. July 4, 2012 / 17:10

    Buna! Si eu am incercat acesti plasturi acum vreo 3 saptamani si pot sa spun ca nasul meu s-a mentinut in forma mult timp. Eu nu aveam foarte multe puncte negre, dar erau vizibile si ma enervau. De curand l-am convins si pe prietenul meu sa ii incerce (el nu e adeptul lucrurilor ce promit multe dar te dezamagesc la final ) si spre surprinderea lui plasturii l-au scapat de majoritatea punctelor. Chiar maine am drum in Kaufland si vreau sa ma inarmez cu inca o tura de plasturi. Sunt excelenti!

  7. Unikul Pici
    July 4, 2012 / 20:47

    asi avea si eu o intrebare,se gasesc si in farmacii acesti plasturi? nu am ceste magazine ,in orasu meu este mult pra mic,multumim pt postare

  8. July 5, 2012 / 04:04

    Si eu am probleme cu punctele negre, insa n-am folosit acesti plasturi. Sunt vreo 6 luni si la mine de cand vreau sa-mi cumpar aceste produse.

  9. coco
    July 5, 2012 / 08:11

    o sa ma uit dupa ei , eu am cateva mici mici de tot…

  10. micsa speranta
    January 25, 2013 / 04:01

    Neata.Multumesc pt.review,…o sa ma uit si eu dupa el am cativa stresanti eu am incercat cu ceaiu de musetel dar ma inrosam dupa ce -i scoteam (am pus ceai la fiert intr-o oala mi-am pus prosopu in cap si am stat 5min.cat sa iasa .ms pop week.placut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *